Cillit Bang

Cillit Bang természetesen hatásos kosz & vízkőoldó spray

0,75 l
1 599 Ft 2 132 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 1 299 Ft
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Cillit Bang Természetesen Hatásos tisztítószer tudása természetes eredetű, a koncentrált hatóanyagokkal ötvözve egyszerre hatékony és felelősebb tisztítást biztosít a Cillit Bang termékcsaláddal összevetve. Alkalmas mosdókagylók, lefolyók, WC, csempe, üveg, gránit, tölgy és kerámia tisztítására.

  • 100%-ban természetes eredetű, koncentrált citromsavat tartalmazó, ökocímkével díjazott formula, a Cillit Bang erejével.
  • Azonnal eltünteti a vízkövet, a természetesen szép eredményért!

A Citromsav természetes eredetű összetevő, amely tisztítási tulajdonságairól híres. Hatékonyan távolítja el a vízkövet, a rozsdát, és tisztítja meg a tömítéseket, hogy ragyogjon a fürdőszoba.

Használat

  1. Fordítsd a szórófejet „ON” (nyitott) állásba.
  2. Permetezd a terméket a felületre, és hagyd hatni 5 percig.
  3. Töröld tisztára, majd öblítsd le.

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírásoknak megfelelően. Élelmiszerrel érintkező felületek esetén: Csak kemény, nem porózus felületeken szabad felhasználni, és alaposan öblítsd le ivóvízzel.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146. A épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

nem ionos felületaktív anyag
illatanyagok

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g