Cillit Bang

Cillit Bang Kosz- és vízkőoldó spray

0,75 l
1 599 Ft 2 132 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 1 299 Ft
Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A végső tisztítási megoldás, látható eredmények akár másodpercek alatt. Eltávolítja a rozsdát, a vízkövet, a koszt, illetve a  szappanlerakódást. Ideális számos felülethez: mosogatók, fürdőkádak, vécék, zuhanyozók, csempézett falak, kerámia padlók, akril, üveg, rozsdamentes acél csapok, valamint csepegtetőtálcák.

Biztonsági Figyelmeztetés

Veszély! Használat előtt olvasd el a címkén közölt információkat, és tartsd be a használati utmutatót valamint a figyelmeztetéseket. Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Fémekre korrozív hatású lehet. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű/szemvédő/arcvédő használata kötelező. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni! HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot le kell vetni.  A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. A ruhát újboli használat előtt ki kell mosni. Ismeretlen ökotoxicitással rendelkező összetevők: A termék 2% mennyiségben tartalmaz a vízi környezetre ismeretlen veszélyt jelentő összetevőt. Veszélyes összetevők: szulfamidsavat és hangyasavat tartalmaz. Elzárva tárolandó. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: az országos és nemzetközi előírásoknak megfelelően. Kérjük az edényt helyezd el hulladékként kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Figyelem: A következő felületek nem bírják ki a Cillit Bang erőteljes lila támadását:

  • mindenféle természetes kő, például márvány, gránit
  • sárgaréz, vörösréz, alumínium és cink bevonatú fémek
  • selyemfényű szerelvények
  • linóleum
  • textíliák és szőnyegek
  • gumi
  • kezelt fapadlók
  • mart/matt üveg

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig.

Forgalmazó

RB (Hygenie Home) Hungary Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.
Dorottya Udvar, épület A, 2. emelet


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Kevesebb mint 5% anionos felületaktív anyag és illatanyag komponensek