Stolichnaya

Stoli® Liberate your Spirit limitált kiadású vodka 40%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
6 999 Ft 9 999 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Lettország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Stolichnaya Stoli® Liberate your Spirit limitált kiadású vodka 40%

Foszforeszkáló, világító minta az üvegen! Lepd meg szeretteidet ezzel a különleges vodkával, amely sötétben is könnyen kivehető!

A Stoli® az autentikus hangok felszabadítására szolgál. Egy jobb világra való törekvésben ösztönözzük a kreativitást és az önkifejezést. A sötétben világító dizájn tökéletes ivási élményt nyújt; várja a szórakozást, a spontaneitást és a felszabadulást. Fejezd ki felszabadult szellemedet.

A Stolichnaya Original Vodka egy klasszikus stílusú, kiemelkedően sima vodka. Az oroszországi Tambov tartományból származó búzából és rozsból készül. Az itt elkészült párlatot szállítják Lettország fővárosába, Rigába. Itt adják hozzá a különleges tisztaságú forrásvizet, és szűrik a vodkát. Aminek köszönhetően a Stolichnaya Original Vodka Alpha Spirit minőségű! Puha selymes íz, enyhén citrusos aroma.

Felhasználási javaslat

Magában vagy koktélokhoz is használhatod receptúra szerint.

Termelői információ

A Stolichnaya prémium vodkát több mint 65 éve gyártják és palackozzák Rigában a történelmi Latvijas Balzams lepárló üzemben. A márka neve egybe forrt a minőséggel, ami a szigorú előírások betartásával és a legkiválóbb nyersanyagok kombinációjával jött létre. Tradicionális gyártási technikáknak köszönhetően a Stolichnaya vodka tökéletesen tiszta és selymes. Alpha Spirit tisztaságának köszönhetően pedig nem fáj tőle az ember feje. Ma a Stoli nem egy vodka a sok közül, hanem A vodka.

Tárolás

Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!

Forgalmazó

Panna Cocktail Kft.
Nagytarcsa, Nádas út 2, 2142


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.