Finlandia

Finlandia vodka 40%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
6 449 Ft 9 213 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Finlandia olyan prémium vodkát kínál, amely Finnország érintetlen területeiről származik. Természetes összetevőkből készül, mint az aranyszínű finn árpa, amely 72 napon át folyamatosan kapja a le nem nyugvó nap fényét, vagy a tiszta gleccservíz, hogy a vodka kellően száraz, ugyanakkor könnyű és lágy ízű, selymes aromájú legyen. Számos közkedvelt koktél készíthető belőle, mint a Fin & Tonic, az Espresso Martini vagy a Finlandia Bloody Mary.

Felhasználás

Tisztán vagy long drinkként ajánlatos fogyasztani.

A márkáról

A Finlandia vodka Finnország egyik legismertebb terméke, mely rendkívül nagy népszerűségnek örvend a kristálytiszta szeszes ital kedvelői között, méghozzá nem véletlenül, hiszen megszokott minősége már hosszú évek óta az egyik legfontosabb védjegye. A világ egyik legtisztább vodkájaként ismert Finlandia már illatával is a nemes egyszerűséget árasztja, amit leginkább az aprólékos lepárlásnak és az alapként szolgáló forrásvíznek köszönhet, melyhez gondosan válogatott árpa szolgáltatja a megfelelő alapanyagot.

A kizárólag behűtve fogyasztható vodka ráadásul könnyed, tiszta és harmonikus ízvilággal is büszkélkedhet, melyben a karakteresség és a tisztaság igazán elnyújtott, határozottan csípős lecsengéssel egészül ki. Fogyasztása a tiszta vodka kedvelőinek önmagában ajánlott, de ebből a jellegből fakadóan a legjobb alapanyag akkor is, ha izgalmas ízvilágú és ötvözetű prémium minőségű koktélokhoz szeretnénk magabiztos hátteret.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
2342 Dunaharaszti, Némedi út 104.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

forrásvíz
gabonából készült finomszesz

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.