
Casa Rinaldi
Casa Rinaldi Mandulás cantuccini
150 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Casa Rinaldi Mandulás cantuccini
A Cantuccini a toszkán hagyomány szerint készült mandulás, száraz keksz, amit még melegen szeletelnek fel. Ebben a verzióban a mandula 25%-a egészben kerül bele, így egyedi ropogós kekszet kapunk.
Minden Casa Rinaldi Cantuccino arany színű felső réteggel rendelkezik, belsejében pedig magas arányban tartalmaz héjatlan egész mandulát.

A márkáról
A Casa Rinaldi 1979 óta gyártja, válogatja ki és forgalmazza a legjobb olasz ízesítőket és élelmiszereket. Tészta, rizs, zöldségkonzervek, szószok: az ezen a területen felhalmozott nagy szakértelmünknek köszönhetően különleges termékkatalógust állítottunk össze. Két gyártóüzemmel, négy tengerentúli leányvállalattal és több specializált részleggel rendelkezünk. Ilyen például a bioélelmiszerekre szakosodott Biotuscany, valamint a Tuscany, ahol saját márkás olajokat, eceteket és ízesítőket állítunk elő, különös figyelmet fordítva az ízesített olajokra.
Tárolás
Hűvös és száraz helyen tárolandó.
Forgalmazó
Casa Rinaldi Kft.
2151 Fót József Attila utca 35.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Búzaliszt | |
| Cukor | |
| Mandula | 25 % |
| Tojás | |
| Vaj | |
| Méz | |
| Élesztők | |
| E500 - Nátrium-karbonátok | |
| E450 - Difoszfátok | |
| természetes aroma | |
| Só |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1971 kJ/470 kCal |
| Zsír | 20 g |
| amelyből telített zsírsavak | 4.5 g |
| Szénhidrát | 61 g |
| amelyből cukor | 34 g |
| Fehérje | 11 g |
| Só | 0.18 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Tej |
| Diófélék |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Földimogyoró |
| Szójabab |
| Mustár |