Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Ez a tartózkodási helyed?

Add meg a címed a pontos szállítási idők és a releváns választék megtekintéséhez.

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 2 tonhalkonzerv, kb 40 dkg
  • 2 érett paradicsom, vagy koktélparadicsom
  • 1 kígyóuborka
  • 5 dkg olívabogyó
  • Kevés lollo saláta
  • 1 dl extra szűz olíva olaj
  • Őrölt bors
  • Néhány szál zöldbab
  • Jégsaláta

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Zöldségek
  • Fehérborecet
  • Kapribogyó

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Először a dresszinget készítsük el. Facsarjuk ki a citrom levét, sózzuk, borsozzuk és adjuk hozzá az olívaolajat, majd egy üvegben rázzuk össze. Hűtőben napokig eláll.
  • 2
    Ha használunk zöldbabot, azt forró vízben belansírozzuk és jeges vízben frissítsük.
  • 3
    A tojást 6 percig főzzük, majd hűtsük le hideg vízben, hámozzuk meg és vágjuk cikkekre, sózzuk, borsozzuk.
  • 4
    Szeleteljük fel a zöldségeket és szedjük levelekre a salátát.
  • 5
    A tonhal levét öntsük le és pár csepp citrommal ízesítsük, ha szeretjük.
  • 6
    Egy mélyebb salátástálba tálaljuk!
Tip
Bármilyen más zöldséggel elkészíthető. Citrom helyett használhatunk fehérborecetet is. Jól illik a salátához a kapribogyó is.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD