20 darab
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 3 db közepes méretű alma
- 10 g sütőpor
- 10 g eritrit
- 1 tojás
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- 1 kávéskanál vaníliaőrlemény
- 400 g liszt
- Olaj a sütéshez
- Dzsem vagy puding
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Az almákat hámozd meg, sajtreszelőn reszeld le, majd összes többi hozzávalóval együtt keverd össze.
- 2A megadott liszt mennyisége csak hozzávetőleges, a cél, hogy egy jól formázható, nyújtható tésztát kapj és ez attól is függ mennyire leves az alma, illetve, hogy milyen liszttel dolgozol.
- 3Amikor a tészta már nem ragad, nyújtsd ujjnyi vastagra, szaggass tetszőleges méretű fánkokat és bő, forró olajban süsd ki.
- 4Ízlés szerint dzsemmel, pudinggal kínáld.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
- 1Elkészítési idő: 30 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!