• A nemzetközi delegációk közlekedése miatt 11.08-ig megváltozik a forgalmi rend Budapest pár kerületében. Igyekszünk, ahogy tudunk, de köszönjük a megértést az esetleges késések és fennakadások miatt!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
20 darab

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 3 db közepes méretű alma
  • 10 g sütőpor
  • 10 g eritrit
  • 1 tojás
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • 1 kávéskanál vaníliaőrlemény
  • 400 g liszt
  • Olaj a sütéshez
  • Dzsem vagy puding

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Az almákat hámozd meg, sajtreszelőn reszeld le, majd összes többi hozzávalóval együtt keverd össze.
  • 2A megadott liszt mennyisége csak hozzávetőleges, a cél, hogy egy jól formázható, nyújtható tésztát kapj és ez attól is függ mennyire leves az alma, illetve, hogy milyen liszttel dolgozol.
  • 3Amikor a tészta már nem ragad, nyújtsd ujjnyi vastagra, szaggass tetszőleges méretű fánkokat és bő, forró olajban süsd ki.
  • 4Ízlés szerint dzsemmel, pudinggal kínáld.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1Elkészítési idő: 30 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK