• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
4 ADAG

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 20 dkg darált dió
  • 20 dkg baracklekvár
  • 20 dkg étcsokoládé
  • 25 dkg vaj
  • 4 tojás
  • Fél citrom leve
  • 1,5 citrom reszelt héja
  • 25 dkg liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • csipet só
  • 20 dkg porcukor

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A tésztával kezdünk, a liszthez adom a sütőport, a sót, 10 dkg darált diót, és alaposan összekeverem.
  • 2A vajat a cukorral felhabosítom, hozzá keverem a tojásokat, majd a lisztes diós keveréket, alaposan összeforgatom és vajazott/lisztezett kuglóf formába öntöm.
  • 3170 fokra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt készre sütöm. A sütési idő sütőnként változhat, végezzünk tűpróbát.
  • 4A krémhez a maradék 10 dkg darált diót összekeverem a baracklekvárral és egy fél citrom frissen facsart levével és héjával, ezzel a masszával töltöm be a kihűlt kuglófot.
  • 5A megtöltött süteményt meglocsolom olvasztott csokoládéval és legalább egy órára hűtőbe teszem.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 115 perc + sütés + hűtés
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK