
Nativus
Nativus Sous vide dámszarvas comb Erdei gombamártással
300 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 19 NAPIG
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Nativus Sous vide dámszarvas comb Erdei gombamártással
Szuvidált, fűszerezett dámszarvas comb szeletek. A csomagolás (2 szelet) 200g húst és 100ml szószt tartalmaz ! Nem tartalmaz mesterséges ízfokozót és mesterséges színezéket, gluténmentes, laktózmentes, szójamentes.

Elkészítési javaslat:
- Sütés előtt vedd ki a terméket a hűtőből, és pár percig hagyd szobahőmérsékleten.
- Melegíts fel kevés zsiradékotl vagy olajat egy serpenyőben
- Vedd ki a tasakból a hússzeleteket és helyezd a már előre felforrósított serpenyőbe.
- Süsd át kb. 5-6 perc alatt. A húst a sütési idő felénél forgasd meg, hogy minden oldala átsüljön.
- Egy külön edényben forrald fel a mártást.
- Az elkészült húst a mártással együtt tálald burgonya krokettel vagy tetszés szerinti körettel.
Termelői információ
Családi vállalkozásuk számára a természetközeliség, a természet tisztelete és szeretete mindig is központi helyet foglalt el: több évtizede foglalkoznak erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással, vadásztatással, valamint ezekhez szervesen kapcsolódva vendéglátással. Tevékenységeik során szerzett tapasztalatainkat kihasználva és ötvözve, 2020. augusztus 27-én léptekk egy újabb szintet: ekkor került átadásra Nativus Vadhúsfeldolgozó üzemük.
"A természetből természetesen”
Mottójuk hűen tükrözi céljukat, hogy a vadhús - mint az egyik legegészségesebb húsfajta, - mind küllemében, mind belső értékeit, tápanyagtartalmát megőrizve, adalékanyagoktól mentesen, a legszigorúbb előírásokat betartva, kiváló minőségben kerüljön a boltok polcaira és onnan az asztalokra.
Vadhúsfeldolgozójuk 2020-ban elnyerte a Portfolio Agrárdíjak rendezvényén „Az év agrárberuházása” címet. A Sous Vide Dámszarvas comb termékük 2021-ben, a vadászati világkiállítás keretein belül megrendezett 80. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) Élelmiszeripari Nagydíj I. helyezett kitüntetést érdemelte ki.

Tárolás
0 - 4°C közötti hőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Támba Miklósné Ev.
4552 Napkor, Kállói út 58.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Erdei gombamártás | |
| Erdei gomba szeletek | 60 % |
| Barna csiperkegomba | |
| fehér csiperkegomba | |
| laskagomba | |
| Mártás alaplé | |
| Húsos csont vadhúsból és baromfihúsból | |
| Ivóvíz | |
| Sárgarépa | |
| Zeller | |
| Vöröshagyma | |
| Póréhagyma | |
| Paprika | |
| gomba | |
| paradicsompüré | |
| Petrezselyem | |
| Étkezési só | |
| Cukor | |
| Fokhagyma | |
| Fűszerek | |
| Olivaolaj | |
| Kukoricakeményítő | |
| Szarvasgombás méz | |
| Olivaolaj | |
| Kakukkfű | |
| Szuvidált, fűszerezett dámszarvas comb szeletek | |
| Dámszarvas comb csont nélkül | 97 % |
| szőlőmagolaj | |
| Tengeri só | |
| fokhagyma granulátum | |
| Vöröshagyma por | |
| Tarkabors | |
| borókabogyó | |
| Kakukkfű | |
| Rozmaring | |
| Csillagánizs | |
| Fahéj | |
| Szegfűszeg | |
| ánizs | |
| Édeskömény | |
| babérlevél | |
| Cukor | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 201 kJ/48 kCal |
| Zsír | 0.7 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
| Szénhidrát | 7.3 g |
| amelyből cukor | 4.2 g |
| Fehérje | 2.1 g |
| Só | 1.26 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Zeller |