
Amadori
Amadori Gran Burger panírozott hamburger húspogácsa csirkemellből
280 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 14 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Amadori Gran Burger panírozott hamburger húspogácsa
Elkészítési javaslat
Serpenyőben 5 perc alatt:
Egy tapadásmentes serpenyőben hevíts fel kevés olajat, helyezd rá a GranBurgert, és süsd kb 5 percig, mindkét oldalát megfordítva.
Sütőben 15 perc alatt:
Helyezd a GranBurgert egy sütőpapírra, és süsd őket forró sütőben 220 °C-on 15 percig, ügyelve arra, hogy a főzés felénél megfordítsd őket.

*A kép illusztráció.
A márkáról
Az Amadori története az 1930-as években Romagnában kezdődik, a baromfi- és állatkereskedéssel, és a mai napig a folyamatos növekedés és innováció jellemzi. A hivatalosan 1969-ben alapított Amadori mára a talian mezőgazdasági élelmiszer-ágazat vezető csoportja. A kezdetektől fogva baromfi-specialistaként bővíti termékportfólióját a teljes fehérjespektrumra: fehér, rózsaszín és zöld. Az Amadori az olasz agrár-élelmiszeripari szektor egyik vezető vállalata, innovatív vállalat és a baromfipiac specialistája. A 2014-es forgalom meghaladta az 1,2 milliárd eurót. A negyven évvel ezelőtt San Vittore di Cesenában alapított vállalat több mint 7200 dolgozóval működik együtt, és ipari üzemekkel, leányvállalatokkal és fióktelepekkel rendelkezik szerte Olaszországban.

Tárolás
Hűtve tárolandó, 0 - +4 °C között.
Forgalmazó
Miloš Šubert
639 00 Brno-střed,
Jaroslava Foglara 865/10.
Csehország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Csirkemell filé | 47 % |
| víz | |
| Panírozási előkészítés | |
| Búzaliszt | |
| Só | |
| Élesztő | |
| Nátrium-bikarbonát | |
| sörélesztő | |
| Paprika | |
| színezékek | |
| E160a(ii) - Béta-karotin | |
| Extrudált és pirított rizs | |
| Rizsliszt | |
| Cukor | |
| Kukoricaliszt | |
| Dextróz | |
| Só | |
| napraforgóolaj | |
| Búza- és kukoricaliszt | |
| durumbúza | |
| búzadara | |
| Burgonyakeményítő | |
| Búzaglutén | |
| aromák | |
| jódozott só | |
| Só | |
| kálium-jodát | |
| Só | |
| Búzakeményítő | |
| Tojásfehérje | |
| Antioxidáns | |
| E301 - Nátrium-aszkorbát | |
| Rozmaring kivonatok | |
| Térfogatnövelő szer | |
| dinátrium-difoszfát | |
| E500(ii) - Nátrium-hidrogén-karbonát | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 859 kJ/205 kCal |
| Zsír | 9 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.9 g |
| Szénhidrát | 18 g |
| amelyből cukor | 0.6 g |
| Fehérje | 13 g |
| Só | 1.8 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Szójabab |
| Tej |
| Zeller |
| Mustár |