

Nativus
Nativus Prémium őz apróhús
0,55 kgÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Nativus Prémium őz apróhús
Előhűtött SKIN csomagolásban.
Az őzapróhús kiváló választás azoknak, akik szeretik az ízletes és könnyen elkészíthető fogásokat. Friss és minőségi alapanyagból készül, mely garantálja az ízek gazdagságát és az étel kiváló minőségét. Ideális választás lehet szaftos egytálételekhez, ragukhoz vagy akár grillezéshez is. Készítsen valami különlegeset az asztalára az őzapróhússal, és élvezze az igazi ízeket és az étkezés élményét minden falatnál!
Recept javaslat
Vörösboros őzpörkölt
Hozzávalók
- 550 gramm szarvashús
- 3 fej vöröshagyma
- 6 gerezd fokhagyma
- 1 csapott evőkanál só
- 1 teáskanál kömény
- fél evőkanál fűszerpaprika
- 1 teáskanál feketebors
- 6 szem borókabogyó
- 3 db babérlevél
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 2 evőkanál sertészsír
- 1 db paprika
- 1 db paradicsom
- 1,5 dl jó minőségű vörösbor
Elkészítési javaslat
A felolvasztott sertészsíron üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, majd hozzá adjuk a kockára felvágott paprikát, paradicsomot, sűrített paradicsomot és ezt is összepirítjuk. Ha a lecsó alap puhára párolódott, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, az apróra összeaprított fokhagymát és az előre kockázott húsunkat. Ha a húsunk engedett egy kis vizet, hozzáadjuk a vörösbort és a további fűszereket (só, bors, kömény, boróka, babérlevél). Ha elkészült az ételünk tálalhatjuk galuskával, petrezselymes burgonyával.
Jóétvágyat kívánunk!
Csak alapos hőkezelés után fogyasztható.
Termelői információ
Családi vállalkozásuk számára a természetközeliség, a természet tisztelete és szeretete mindig is központi helyet foglalt el: több évtizede foglalkoznak erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással, vadásztatással, valamint ezekhez szervesen kapcsolódva vendéglátással. Tevékenységeik során szerzett tapasztalatainkat kihasználva és ötvözve, 2020. augusztus 27-én léptekk egy újabb szintet: ekkor került átadásra Nativus Vadhúsfeldolgozó üzemük.
"A természetből természetesen”
Mottójuk hűen tükrözi céljukat, hogy a vadhús - mint az egyik legegészségesebb húsfajta, - mind küllemében, mind belső értékeit, tápanyagtartalmát megőrizve, adalékanyagoktól mentesen, a legszigorúbb előírásokat betartva, kiváló minőségben kerüljön a boltok polcaira és onnan az asztalokra.
Vadhúsfeldolgozójuk 2020-ban elnyerte a Portfolio Agrárdíjak rendezvényén „Az év agrárberuházása” címet. A Sous Vide Dámszarvas comb termékük 2021-ben, a vadászati világkiállítás keretein belül megrendezett 80. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) Élelmiszeripari Nagydíj I. helyezett kitüntetést érdemelte ki.
Tárolás
0 - 4°C közötti hőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Támba Miklósné Ev.
4552 Napkor, Kállói út 58.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
őz hús | 100 % |