Keresztes-Mizse

Keresztes-Mizse Pulyka friss pulyka apróhús

kb 0,97 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 7 NAPIG

kb

 2 324 Ft 2 390 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Keresztes-Mizse Pulyka friss pulyka apróhús

Nyers, friss baromfihús.

Ez a termék általában a pulyka mellét és combját tartalmazza, és könnyen felhasználható különféle ételek elkészítéséhez. A friss pulyka apróhús gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalommal rendelkezik, így ideális választás lehet az egészséges étrend részeként. Sokan kedvelik a friss pulyka apróhúst, mert sokféleképpen felhasználható: lehet sütni, pácolni, grillezni vagy főzni belőle. Fontos azonban megjegyezni, hogy a friss pulyka apróhús gyorsan romolhat, ezért fontos a megfelelő tárolás és az elkészítés előtti alapos hőkezelés a biztonságos fogyasztás érdekében.

Csak hőkezelés (alapos sütés vagy főzés) után fogyasztható!

Termelői információ

Cégük 1997 óta foglalkozik pulyka vágással lajosmizsei üzemükben, így már 15 év szakmai tapasztalatával szolgálják ki régi és új partnereiket.

Fő profiluk egész és darabolt pulyka termékek értékesítése feldolgozó üzemek és kereskedelmi egységek felé. Partnereiknek tudhatnak cégeket Magyarországon és szerte Európában.

Vevőik gyors és pontos kiszolgálását korszerű logisztikai rendszerükkel biztosítják. Az export értékesítés révén nemzetközi téren is megfelelő tapasztalatokkal rendelkeznek. Munkatársaik vevőik igényeit szem előtt tartva végzik munkájukat.

A termelést 2001 óta a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) rendszer alkalmazásával folytatják üzemükben, így garantálva az általuk előállított termékek élelmiszerbiztonságát.

Tárolás

Hűtve tárolandó -2 - 4°C közötti hőmérsékleten.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5. 6. em. 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 7 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Baromfi hús

Tápérték: 100 g

Energia432 kJ/102 kCal
Zsír1.12 g
amelyből telített zsírsavak0.39 g
Szénhidrát0.03 g
amelyből cukor0.03 g
Fehérje22.97 g
0 g
Élelmi rost0 g