Keresztes-Mizse

Fresh turkey breast fillets vacuum packed

ca. 1.19 kg

2 DAYS AVERAGE FRESHNESS

ca.

 HUF 4,614 HUF 3,890 /kg

Delivery within 90 minutes

70+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Keresztes-Mizse Pulyka friss pulykamellfilé

Nyers, friss baromfihús. Csak hőkezelés (alapos sütés vagy főzés) után fogyasztható! A pulykamellfilé a pulyka mellrészéből származó húsfilé, amelyet általában bőr nélkül készítenek. Ez a húsfajta általában könnyű, sovány és egészséges, és sokan kedvelik alacsony zsírtartalma és gazdag fehérjetartalma miatt.

A pulykamellfilét gyakran sütik, grillezik vagy párolják. Mivel alacsony a zsírtartalma, fontos, hogy ne szárítsuk ki túlságosan az elkészítés során, és gyakran fűszerezik vagy pácolják a különleges ízek eléréséért.

A pulykamellfilé alacsony zsírtartalommal és magas fehérjetartalommal rendelkezik. Gazdag B-vitaminokban és más tápanyagokban is, így ideális választás lehet azoknak, akik egészséges és tápláló ételeket keresnek.

Termelői információ

Cégük 1997 óta foglalkozik pulyka vágással lajosmizsei üzemükben, így már 15 év szakmai tapasztalatával szolgálják ki régi és új partnereiket.

Fő profiluk egész és darabolt pulyka termékek értékesítése feldolgozó üzemek és kereskedelmi egységek felé. Partnereiknek tudhatnak cégeket Magyarországon és szerte Európában.

Vevőik gyors és pontos kiszolgálását korszerű logisztikai rendszerükkel biztosítják. Az export értékesítés révén nemzetközi téren is megfelelő tapasztalatokkal rendelkeznek. Munkatársaik vevőik igényeit szem előtt tartva végzik munkájukat.

A termelést 2001 óta a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) rendszer alkalmazásával folytatják üzemükben, így garantálva az általuk előállított termékek élelmiszerbiztonságát.

Tárolás

Hűtve tárolandó -2 - 4°C közötti hőmérsékleten.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5. 6. em. 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Durability

Average durability from the time of delivery: 2 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 1 day.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Baromfi hús

Nutritional values per 100 g

Energy value485 kJ/115 kCal
Fats2.06 g
including saturated fatty acids0.63 g
Carbohydrates0.03 g
including sugars0.03 g
Protein24.06 g
Salt0 g
Fibre0 g