-26 %

Purina One

Purina One mini WEIGHT CONTROL Pulykában gazdag száraz kutyaeledel

0,8 kg
Kedvezmény vége: 5. 28.
1 899 Ft  2 599 Ft
2 374 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Purina One MINI WEIGHT CONTROL Pulykában gazdag száraz kutyaeledel

A Purina ONE® <10 kg Weight Control kisebb testű kutyádnak való, aki kevésbé aktív vagy túlsúlyos, de mégis élvezni akarja az ételét. A pulykában gazdag, sós étel 40%-kal kevesebb zsírral készül, hozzájárulva a kalóriabevitel csökkentéséhez és segítve a kutyát az egészségesebb testsúly elérésében.

Kistestű kutyádnak egyedi táplálkozási igényei vannak. A Purina szakértői ezért alkották meg a Purina One® Mini <10 kg eledelt. Célzott és továbbfejlesztett táplálás ropogós darabkákat és puhább falatokat tartalmazó ízletes eledelben, amely kifejezetten kutyája kis szájának készült. Kistestű kutyájának így a táplálkozási igényeire szabott ízletes receptúrákat adhat. Próbáld ki a Purina One® Mini <10 kg eledelcsaládot és lásd saját szemeddel a kutyája jóllétére gyakorolt hatást.

  • 40%-kal kevesebb zsírral
  • Könnyen emészthető
  • Kifejezetten a kutya kis szájának megfelelő puhább darabokkal

Felhasználási javaslat

Az ajánlott napi etetési mennyiség a kutya aktivitási szintjétől, fizikai állapotától és az időjárási viszonyoktól függően változhat. Mindig tegyél friss, tiszta vizet az eledel mellé.

Ha először eteted kutyádat Purina One eledellel, akkor javasoljuk, hogy fokozatosan álljon át az új eledelre, keverve a jelenlegi eledelt növekvő mennyiségű Purina One-nal 7 napon keresztül, hogy kutyád emésztőrendszere hozzá tudjon szokni a változáshoz.

Termelői információ

1989-ben jelent meg először a PURINA márka az amerikai St. Louisban, amely állateledelt és takarmányt értékesített. 1921-ben a PURINA Chow márkájú száraz állateledel bevezetésre került az amerikai piacon. Ezután megalkották a PURINA Dog Chow és a PURINA® Cat Chow nevű sikertermékeket. 1985-ben a Nestlé megvásárolta a sikeres FRISKIES márkát.

1998-ban pedig a  DARLING márka Nestlé tulajdonba került, valamint 6 milliárd forintos beruházással állateledel-gyár létesült Bükön, amely - Magyarországon elsőként - száraz és nedves állateledel előállításával azóta is foglalkozik. A büki gyár jelenleg a Nestlé PURINA legnagyobb állateledel gyára Európában.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Nestlé Hungária Kft. Purina Állateledel Üzletág,
1095 Budapest,
Lechner Ödön fasor 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Hús és állati származékok
pulyka4 %
Növényi fehérjekivonatok
Zöldségek
Sárgarépa
Zöldborsó
Hal és halszármazékok
Növényi eredetű származékok
Ásványi anyagok
Különféle cukrok
Olajok és zsírok

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.