Darling

DARLING Marha és csirke ízletes keverékével száraz kutyaeledel

10 kg
Max. 1 db
10 499 Ft 1 050 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A DARLING® minőségi állateledel a család négylábú tagjai számára. Ízletességét a gondosan válogatott összetevőknek köszönheti. Kedvencének teljes értékű étrendet biztosít ezzel a termékkel, mely a tápanyagokat és vitaminokat megfelelő arányban tartalmazza.

Az elmúlt kb. 20 évben hatalmas fejlődés ment végbe a diétás (más néven terápiás vagy funkcionális) állateledelek terén, amelyek manapság fontos szerepet játszanak az állatorvoslásban. Ezek a speciális étrendet biztosító kutyaeledelek nemcsak a tápanyagok tökéletes skáláját adják kutyájának, hogy az egészséges és boldog maradjon, hanem az állat esetleges konkrét egészségi problémái által támasztott tápanyag követelményeknek is segítenek eleget tenni. Lábadozó kutyák támogatására is léteznek speciális étrendet biztosító kutyaeledelek, akár műtét utáni gyógyulásról van szó, akár szomorú sorsú, alultáplált mentett kutyákról.

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó!
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.