Purina One

Purina One MINI ADULT Marhában gazdag száraz kutyaeledel

0,8 kg
2 599 Ft 3 249 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Purina One MINI ADULT Marhában gazdag száraz kutyaeledel

Száraz kutyaeledel továbbfejlesztett táplálás kifejezetten kistestű kutyák számára. Kistestű kutyádnak egyedi táplálkozási igényei vannak. A Purina szakértői ezért alkották meg a Purina One Mini <10 kg eledelt. Célzott és továbbfejlesztett táplálás ropogós darabkákat és puhább falatokat tartalmazó ízletes eledelben. Kistestű kutyák táplálkozási igényeire szabott ízletes receptúrákat adhat. Próbáld ki a Purina One Mini <10 kg eledelcsaládot és lásd saját szemeddel a kutyád jóllétére gyakorolt hatást.

Felhasználási javaslat

Az ajánlott napi etetési mennyiség a kutya aktivitási szintjétől, fizikai állapotától és az időjárási viszonyoktól függően változhat. Mindig tegyél friss, tiszta vizet az eledel mellé. Ha először eteted kutyáját Purina One eledellel, akkor javasoljuk, hogy fokozatosan álljon át az új eledelre, keverve a jelenlegi eledelt növekvő mennyiségű Purina One-nal 7 napon keresztül, hogy kutyád emésztőrendszere hozzá tudjon szokni a változáshoz. A zsák 5 kg testtömegű felnőtt kistestű kutya esetében átlagosan 8 napra elegendő eledelt tartalmaz.

Termelői információ

1989-ben jelent meg először a PURINA márka az amerikai St. Louisban, amely állateledelt és takarmányt értékesített. 1921-ben a PURINA Chow márkájú száraz állateledel bevezetésre került az amerikai piacon. Ezután megalkották a PURINA Dog Chow és a PURINA® Cat Chow nevű sikertermékeket. 1985-ben a Nestlé megvásárolta a sikeres FRISKIES márkát. 1998-ban pedig a  DARLING márka Nestlé tulajdonba került, valamint 6 milliárd forintos beruházással állateledel-gyár létesült Bükön, amely - Magyarországon elsőként - száraz és nedves állateledel előállításával azóta is foglalkozik. A büki gyár jelenleg a Nestlé PURINA legnagyobb állateledel gyára Európában.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Nestlé Hungária Kft. Purina Állateledel Üzletág,
1095 Budapest,
Lechner Ödön fasor 7.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Dehidratált szárnyasfehérje
Búza
Kukorica
marha14 %
Állati eredetű zsiradék
Rizs4 %
Szójaliszt
Hidrolizátum
glutén
Ásványi anyagok
E422 - Glicerin
E1520 - Propilén-glikol
kukoricadara
Malátaliszt
halolaj

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Hal
Szójabab
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.