-15 %

Purina One

Purina One STERILCAT Lazaccal és sárgarépával nedves macskaeledel

340 g
Kedvezmény vége: 5. 28.
1 389 Ft  1 649 Ft
4 085 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Purina One STERILCAT Lazaccal és sárgarépával nedves macskaeledel

Teljes értékű állateledel ivartalanított macskák számára. A PURINA ONE nedves eledelek egyaránt magas minőségű tápanyagokat tartalmaznak és nagyszerű ízűek. A PURINA állatorvosai és táplálkozási szakértői által kialakított, teljes értékű és kiegyensúlyozott receptúra egyszerre tartalmaz apróra vágott, puha darabokat és zöldségeket ízletes szószban.

​Az eledelek magas minőségű összetevőkből készültek, gazdag vitamin- és ásványianyag-tartalmuknak köszönhetően macskád életszakaszának vagy életstílusának megfelelő táplálékot kínálnak. A PURINA ONE eledellel mindent megadhatsz neki, amire az egészséghez szüksége van.

  • Az ivartalanítás utáni egészséges anyagcsere fenntartására.
  • A húgykövek képződéséhez vezető ásványanyagkoncentráció csökkentésével támogatja az egészséges húgyvezetékek fenntartását

Termelői információ

1989-ben jelent meg először a PURINA márka az amerikai St. Louisban, amely állateledelt és takarmányt értékesített. 1921-ben a PURINA Chow márkájú száraz állateledel bevezetésre került az amerikai piacon. Ezután megalkották a PURINA Dog Chow és a PURINA® Cat Chow nevű sikertermékeket. 1985-ben a Nestlé megvásárolta a sikeres FRISKIES márkát.

1998-ban pedig a  DARLING márka Nestlé tulajdonba került, valamint 6 milliárd forintos beruházással állateledel-gyár létesült Bükön, amely - Magyarországon elsőként - száraz és nedves állateledel előállításával azóta is foglalkozik. A büki gyár jelenleg a Nestlé PURINA legnagyobb állateledel gyára Európában.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

NESTLÉ HUNGÁRIA KFT.
1095 Budapest
Lechner Ödön Fasor 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Hús és állati származékok
Növényi fehérjekivonatok
Hal és halszármazékok
Lazac4 %
Növényi eredetű származékok
Ásványi anyagok
Olajok és zsírok
Zöldségek
Sárgarépa0.6 %
Különféle cukrok

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.