Kotányi

Kotányi Paprika I. oszt. csípős, őrölt, Szegedi tájkörzet

50 g
 859 Ft 17 180 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Őrölt csípős paprika

  • Kotányi Paprika
  • Csípős, őrölt
  • Szegedi tájkörzetben termesztett
  • I. osztály
  • 100% magyar paprika

Termékinformáció

Kotányi János 1881-ben alapította első paprika malmát Szegeden és ezzel útjára indította a ma már több mint 135 éves KOTÁNYI márkát. A legendás Kotányi paprika nemesített vetőmagból nevelt, tradicionális szegedi fajta, kézzel szedett, gondosan válogatott, 100% magyar paprika.

Termelői információ 

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.

Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is  élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"

Erwin Kotányi

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint
Tópark u. 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.