Kotányi
Kotányi Citromhéj reszelt
10 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Szárított, reszelt citromhéj
A citromhéj illóolajban gazdag, melynek aromája igen intenzív, ezért használható jól sütésnél és fűszerezésnél.
Termékinformáció
A KOTÁNYI Citromhéjat különös gondossággal szárították, hogy aromáit minél jobban megőrizze. Így kis mennyiséget felhasználva is elérheted a kívánt friss, citromos ízt.
Termelői információ
Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.
Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.
„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"
Erwin Kotányi
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Forgalmazó
Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint
Tópark u. 6.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Citromhéj |
Tápérték: 100 g
Energia | 1493 kJ/357 kCal |
Zsír | 1.2 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.3 g |
Szénhidrát | 64.1 g |
amelyből cukor | 63 g |
Fehérje | 6 g |
Só | 0 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Szójabab |
Tej |
Diófélék |
Zeller |
Mustár |
Szezámmag |