Lacikonyha

Lacikonyha I. osztályú csemege édes magyar fűszerpaprika

250 g
1 849 Ft 7 396 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Az I. osztályú minőségi besorolásba tartozó édes fűszerpaprika 100%-ban magyar fűszerpaprikát tartalmaz, ezért a csemege jelölést is megkapta. Fűszerpaprikáik minőségét szigorú szabályok szerint folyamatosan ellenőrzik, és bizonyított beszállítótól vásárolják annak érdekében, hogy a tőlük megvásárolt paprika színével és ízével mindenki teljes mértékben elégedett lehessen.

Felhasználási javaslat

Az I. osztályú csemege édes fűszerpaprika őrleményt ajánljuk minden olyan fogáshoz, amely pirospaprikát igényel: főzelékek, levesek, gulyás, pörkölt és más fűszeres ételek ízesítéséhez. Magas minősége miatt kiváló húsokhoz készülő fűszerkeverékek házi összeállításához, mert intenzív színe miatt húsok, zöldségek, halak sütése közben gyönyörű színt ad az ételeknek.

Tipp

A fűszerpaprikát tároljuk hűvös, száraz és elsősorban fénytől védett helyen, pl. a kamrában. Napfénynek kitéve nagyon hamar elveszti a színét. Ha tűzhely mellett tartjuk esetleg könnyebben benedvesedhet, összeragadhat. Tárolhatjuk az eredeti csomagolásában gondosan lezárva, vagy tartsuk sötét színű, fényt át nem eresztő műanyag vagy fémdobozban.

Termelői információ

A főzés és az étkezés sokkal többet jelent az evésnél és az éhség egyszerű elűzésénél. A Lacikonyhánál hisznek abban, hogy a közös étkezések összetartják a családot, ilyenkor kerül sor a legőszintébb beszélgetésekre és itt kezdődnek és sokszor végződnek is a baráti összejövetelek. Minden terméküket azért hozták létre, hogy az ügyfeleik minden egyes nap finomat és élvezeteset ehessenek.

Nagyra értékeljik a természetet is, ezért munkájuk során a természetes és egyben kiváló minőségű természetes alapanyagokat keressik. A jó étel titka ugyanis szerintük elsősorban nem az ízesítőkben, az agyafúrt receptekben vagy a kreatív ötletekben, hanem a kiváló minőségű alapanyagokban rejlik.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Lacikonyha Magyarország Kft.
1092. Budapest, Ráday utca 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Csemege fűszerpaprika-őrlemény100 %

Tápérték: 100 g

Energia0 kJ/0 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Földimogyoró
Szójabab
Tej
Zeller
Mustár
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.