Pro- Duck

Hízott kacsamáj

kb. 0,65 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 2 NAPIG

kb

 16 250 Ft 24 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Prémium minőségű hízott kacsamáj

A Pro-Duck Kft. hízott kacsamáj egy kiváló minőségű termék, melyet a vállalat magas színvonalú feldolgozási folyamatai és gondos válogatása tesznek különlegessé. A hízott kacsamáj gazdag, krémes ízvilága és puha, olvadós állaga miatt rendkívül népszerű a gasztronómiai világban. A Pro-Duck Kft. kiemelkedő figyelmet fordít az állatjólétre és az élelmiszerbiztonságra, így garantálva a kiváló minőségű és ízletes terméket. A hízott kacsamáj sokoldalúan felhasználható ételkészítés során, lehetőséget adva a séfeknek és otthoni szakácsoknak egyaránt, hogy kreatívan alkalmazzák az étlapjukon.

Pro-Duck kacsatartás 

A szárnyasok szabadtartásban nevelkednek. Magyarországon maximálisan betartva a nemzetközi állatvédelmi normákat. Néhány hét után kiengedik őket a szabadba (zöld növénytakaróval fedett szabad kifutós területre).  A megfelelő tartástechnológia mellett kiváló minőségű magyar gabonákat tartalmazó takarmányozásban részesülnek!

A pecsenye kacsa/liba társaikkal szemben ezen szárnyasok nevelésük utolsó 2-2,5 hetes szakaszában egyfajta különleges takarmányozási módban vesznek részt , mely során kukoricás etetési programban úgynevezett tömési időszakban  részesülnek.

Ezen intenzív etetési időszak alatt az állatok szervezete olyannyira kitisztul, hogy húsuk íze, szerkezete , összetétele is teljesen megváltozik, olyannyira, hogy össze sem lehet hasonlítani a szabadtartású pecsenye társaival!

Termelői információ

Pro-Duck Kft. egy magyar cég, fő profilja prémium minőségű hízott kacsa és liba húsok, valamint csirke és pulyka húsok értékesítése. Termékeik jelentős részét maguk termeltetik és saját vágóhidukon dolgozzák fel, miközben folyamatosan ellenőrzik a magas minőségi követelményeket. Ennek köszönhetően a termelés minden szakaszára van rálátásuk, így bármilyen vevői igényt ki tudnak szolgálni. HACCP tanusítvánnyal rendelkező üzemükben magas szakértelemmel és hozzáértéssel készítik konyhakész hústermékeiket. 

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

Pro-Duck Kft.
6078 Jakabszállás Mező utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

100% hízott kacsamáj

Tápérték: 100 g

Energia2271 kJ/542 kCal
Zsír58.44 g
amelyből telített zsírsavak23.5 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje8.7 g
0 g
Élelmi rost0 g