Vivino szolgáltatás értékelése

Lajvér

Lajvér Szekszárd Cabernet Sauvignon

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
2 299 Ft 3 065 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A megjelenített évjáratot és alkoholfokot igyekszünk a legpontosabban feltüntetni, de mivel az évjáratváltások idején előfordulhatnak eltérések, így kérjük, vásárlás előtt érdeklődj az aktuális évjáratról az ügyfélszolgálatunknál, amennyiben ez szempont a termék kiválasztásánál.

Lajvér Szekszárd Cabernet Sauvignon

A feketeáfonya, a feketeribizli, a hűvös menta és a frissen őrölt bors is megjelenik az illatában, aztán kortyban egy újabb árnyalatot tesz hozzá a bőrösség, nem tolakodóan, pont annyi, hogy egzotikusabbá váljon. A tannin itt határozott, az ízélményhez a kakaó és a pörkölt magvak aromatikája is hozzátesz, nem tömény, de mégis elég intenzív a szájban. Tartós, élő, még bőven érlelhető bor, de akkor sem hibázunk, ha most kortyoljuk el, ott van, csúcsközelben.

Hogyan készül?
Acéltartályos erjesztést követően 12 hónapig tölgyfahordóban érlelték. Testes mélybordó színű bor, melyben a jól megválasztott szüreti időpont, a gondos feldolgozás és a hordó választás egy igazán karakteres, érett bort eredményezett.

  • Száraz vörösbor.
  • 13,5%-os alkoholtartalmú.
  • 100%-ban Cabernet Sauvignon szőlőből.
  • Szekszárdi borvidékről.
  • Pácolt húsok, füstöltsonka, svájci sajtok mellé ajánljuk.

Leírás
Szekszárdi oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz vörösbor.

Termékinformáció
Fogyasztása 15-17 °C-on ajánlott, 30-60 perccel a fogyasztás előtt célszerű felbontani.

Termelői információ
A négy táblán kialakított harminc teraszos ültetvény tökéletesen idomul a Lajvér patak medréhez, ami különleges és természetes mikroklímát biztosít a Lajvér borászat birtokának. Ez nem csak azt jelenti, hogy az alsó és a felső teraszok között egész évben több fokos hőmérsékletkülönbség van, hanem azt is, hogy változatos a talaj víztartalma. A völgy természetes szélcsatornaként szellőzteti át az ültetvények lombozatát és fürtjeit, segítve ezzel a környezettudatos szőlőművelést. Ez a változatosság teszi lehetővé, hogy mind a tizenkét szőlőfajtájuk otthon érezze magát.

Tárolás
Hűvös, száraz helyen, felbontás után 5-7 napig, hűvös és sötét helyen, dugóval lezárva tárolandó.

Forgalmazó
Lajvér Borház Kft.
7121 Szálka,
07/28 HRSZ


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Cabernet Sauvignon100 %

Tápérték: 100 g

Energia347 kJ/83 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát2.7 g
amelyből cukor0.1 g
Fehérje0.1 g
0 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.