Caparrós Nature

Kígyóuborka

300 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

399 Ft 1 330 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

10000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Spanyolország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A hosszúkás kígyóuborka fogyasztása könnyen beilleszthető bármilyen diétába, hiszen nagyon alacsony a kalóriatartalma. Sok vitamint rejt magában ezért különösen egészséges a fogyasztása. Szendvicsekben és salátákban is megállja a helyét. Jellegzetes frissítő ízét kipróbálhatod, ha egy pohár vízbe pár szeletet teszel. A meleg nyári napokon pedig egy hideg uborkalevest is készíthetsz. Ropogós textúra és friss íz jellemzi.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

A kígyóuborkának nagyon magas a víztartalma, 96%. 

Felhasználás

Az ősi indián eledelt, a kígyóuborkát sokféleképpen hasznosítjuk: megesszük, krémekhez keverjük és magunkra kenjük, vagy csak egyszerűen felszeleteljük és fáradt szemeinket hűsítjük vele. 

Termelői információ

1984- ben született meg a Caparrós, a Caparrós anyavállalata, mint családi cég Almeriában.  Almeriában a zöldségtermesztés- és kereskedelem jelentős fejlődést ért el nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt. A külföldi mezőgazdasági értékesítésben a vezető cégek közé tartoznak. A számok alátámasztják azt a pozitív tendenciát, amelyet az ágazat az elmúlt évtizedben tapasztalt, és megduplázta az exportot.

Európa az andalúz mezőgazdasági értékesítés fő piaca, mivel a tíz fő piac ezen a kontinensen található. Németország a gyümölcs - és zöldségexportuk fő célpontja. Minden terméküket helyben termesztik: paradicsom, paprika, uborka, padlizsán, cukkini és görögdinnye. A cég 2020- ban megalapította a Pedro Caparros Alapítványt.

A Caparrós ültetvényeink Almería tartomány különböző stratégiai területein találhatók, hogy garantálják a termelést az év 12 hónapjában. Az őszi-téli hideg évszakban a tengerparton termelnek, a Cabo de Gata-Níjar Természeti Park (az egész európai kontinens legnagyobb tengeri-szárazföldi természetvédelmi területe) mellett. Éves átlaghőmérséklete 18 °C. A meleg évszakokban a termelést a Sierra Nevada lábánál, Sierra de los Filabres területén lévő megművelt földükről nyerik. Ez a másik nagy természeti park Dél-Spanyolországban. Magassága és hőmérséklete nyáron enyhe klímát biztosít, amely lehetővé teszi a két termelési időszak összekapcsolását.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 12-15°C között tárolandó.

Forgalmazó

Bulevar Manuel del Águila Ortega km 8,600
El Alquián Almería, Spanyolország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.