

Gurmet
Gurmet Darált marhanyak (15%)
kb. 0,53 kgÁTLAGOS FRISSESSÉG 3 NAPIG
kb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Darált sovány marhanyak. 96% hústartalommal, tartósítószer nélkül, a csomagolás 500g darált marhahúst tartalmaz.
A marhahús tartalmazza az összes fontos tápanyagot, illetve ez az egyik legfontosabb fehérje, B12 vitamin és cink forrása a szervezetnek. A gabonák és magvak után a marha tartalmazza a legtöbb vasat. A marhahús továbbá igen fontos foszfor forrás.
Elkészítési javaslat: Próbálja ki ezt a gyors és egyszerű ízletes lasagne receptet!
Besameles, bolognai lasagne:
- 2db répát, 1 zellert, 1 vöröshagymát megpucolunk, és jó apróra felvágunk.
- Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd rátesszük a darált marhahúst, és fehéredésig pirítjuk. Ekkor sózzuk, borsozzuk, majd hozzáöntünk 1-1,5dl vörösbort.
- Pár percig főzzük, és mellé dobjuk a felaprított zöldségeket, egy babérlevelet, egy szár rozmaringot, 1 nagy evőkanál sűrített paradicsomot, és 1,5dl nagymama húsleveséből (ha nincs helyettesíthető vízzel is). Fedő alatt, szép lassan, néha kevergetve főzzük.
- Elkészítjük a rántást. 3,5dkg vajat (1/3 kocka) egy serpenyőben vagy kis lábasban lassan elkezdünk olvasztani.
- Ha már habzik, hozzáadunk 3,5dkg lisztet, és gyors mozdulatokkal elkeverjük.
- Ha megvagyunk az előre felmelegített 3,5dl tejet hozzáöntjük és egy habverő segítségével, jó alaposan kikeverjük a mártásunkat. Ha csomómentes sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Félrehúzzuk.
- Majd egy sort lerakunk a készen vásárolt lasagne tésztalapokból. Majd mehet rá egy adag a már elkészült bolognai mártásból, és rá egy kis besamel. Majd tésztalap, bolognai, besamel, és így tovább míg el nem fogy a hozzávalónk.
- A tetejét ízlés szerint megszórhatjuk sajttal.
- 200 fokos előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük, míg meg nem pirul a sajt a tetején. Sütés után pedig 10 percig hagyjuk pihenni és már tálalhatjuk is.
Jó étvágyat!
A Gurmet márkanév alatt a gyártó az egyes húsok teljes részeinek konyhai előkészítése mellett, speciális előkészítéseket is végez, ill. készítményeket is előállít, mint például a szeletelés, darálás vagy pácolás. A sertés- és marhahúst állandó állatorvosi felügyelet mellett dolgozzák fel. Természetesen, tartva az állandó hőmérsékleti láncot. A húst és a húskészítményeket légkondicionált területeken dolgozzák fel és tárolják, beleértve az expedíciós rámpákat is.
Termelői információ
A Bidfood a 30 éves fennállása óta Kelet-Közép-Európa egyik legmeghatározóbb élelmiszergyártójává vált. Legfőképp fagyasztott és hűtött élelmiszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, elsősorban marha, sertés, baromfi, hal és vad kategóriákban, melyet több márkanév alatt hoz forgalomba: Nowaco, Gurmet, Banquet, Petron, Coronet.
Tárolás
0-4°C között tárolandó.
Biztonsági figyelmeztetés
Felhasználás előtt alaposan hőkezelje!
Forgalmazó
Bidfood Kralupy s.r.o.
Palhanecká 505/15, 747 07 Opava, CZ
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Antioxidáns |
E301 - Nátrium-aszkorbát |
Tápérték: 100 g
Energia | 836.8 kJ/202 kCal |
Zsír | 14.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 5.8 g |
Szénhidrát | 0.1 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 17.5 g |
Só | 1.5 g |
Élelmi rost | g |