Biraghi

Biraghini Félzsíros, kemény snack sajtkockák

250 g
2 790 Ft 11 160 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Birgahini Félzsíros, kemény snack sajtkockák

A Birgahini Félzsíros, kemény snack sajtkockák egészséges és ízletes csemegék, könnyen fogyaszthatóak és ideálisak bárhova. Kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, kellemesen kiegyensúlyozott zsírtartalommal. Kemény állaguknak köszönhetően könnyen falatozhatóak anélkül, hogy összetapadnának vagy elázhatnának. Gyors étkezéshez vagy piknikhez tökéletes választás. Fedezd fel a Birgahini Félzsíros sajtkockák ízletes világát, bárhová magaddal viheted!

Termelői információ

A Cuneo tartományban, Langhe szélén található Biraghi S.p.A vállalatot 1934-ben Ferruccio Biraghi alapította. Kezdetben egy egyszerű kézműves üzletág volt, de a technológiailag fejlett berendezéseknek köszönhetően gyorsan vált egy mai modern és innovatív céggé. A hagyományos kézművesség és a legmodernebb technológia alkalmazásának kombinációjával a sajtkészítés és a tejtermék piacon tekintélyes pozíciót foglal el. A Biraghi erőteljesen fektet be a technológiáiba és az emberi erőforrásokba annak érdekében, hogy ügyfeleiknek magas minőségű termékeket garantáljon. A Biraghi a magas színvonalat és minőséget szimbolizálja, nem csak Olaszországban, hanem a világ minden táján.



Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

White Lake Kft.
2040, Budaörs
Vak Bottyán utca 24.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 34 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Tej
rennet
Tej
Étkezési só
oltóenzim
rennet
Zsírtartalom a szárazanyagban32 %

Tápérték: 100 g

Energia1739 kJ/418 kCal
Zsír30 g
amelyből telített zsírsavak21 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje37 g
1.8 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.