• Kedves Kiflisek! A kormány átmenetileg árstopot vezetett be egyes alapvető élelmiszerek esetében az alábbiak szerint, december 31-ig meghosszabbítva: www.kifli.hu/targy/arstop

  • Kedves Kiflisek! A Nemzeti Vágta miatt Budapesten lezárások lesznek péntek délutántól hétfőig. Emiatt késésekre lehet számítani, úgyhogy érdemes mielőbb leadnod a rendelésedet. Köszönjük a megértést!

Tena Lady Slim Normal

12 db
Nagyszerű ajánlat
 1 219 Ft 102 Ft/db
Származási ország: Hollandia,

A microPROTEX™ kompressziós technológiának köszönhetően a termék nedvszívó képessége a szükséges pontokon érvényesül. Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszere csökkenti a kellemetlen szagok kialakulását A microPROTEX™ kompressziós technológiával kialakított TENA Lady Slim Normal betét háromszoros védelmet kínál a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. A TENA Lady Slim Normal betét hossza megegyezik egy normál egészségügyi betét méretével, használata azonban alkalmi és rendszeres vizeletvesztés esetén ajánlott. A microPROTEX™ kompressziós technológiának köszönhetően a termék nedvszívó képessége a szükséges pontokon érvényesül: így biztosít kellő védelmet és diszkréciót.

  • Nedvszívó képessége: 3/8
  • Alkalmi és rendszeres vizeletvesztés esetén ajánlott
  • Légáteresztő és puha anyaga biztosítja a bőr szellőzését

Tena Lady gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvasd el a használati útmutatót, vagy kérdezd meg kezelőorvosod!


Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Essity Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.