Tena Lady

Tena Lady Slim Normal puha inkontinencia betét

24 db
3 249 Ft 135 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárló kedvence

Származási ország: Hollandia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Tena Lady Slim Normal puha inkontinencia betét

A TENA Lady Slim Normal betét diszkrét és biztonságos védelmet jelent közepesen súlyos vizelettartási probléma esetén. A puha betét követi a női test anatómiáját, a rugalmas és elasztikus oldalgátakkal rendelkezik. Érzékeny hólyaggal rendelkező nőknek készült. Kiváló nedvszívó képességű, diszkrét napi védelmet biztosít. A TENA hármas védelmi rendszerének köszönhetően a termék eredményesen zárja magába a kiszivárgott folyadékot, a kellemetlen szagokat és a nedvességet, így hosszú ideig, akár 12 órán át tartó száraz érzést biztosít. A TENA Lady Slim Normal betét vizeletszivárgás esetén ideális megoldás. Ha Ön emellett dönt, biztonságban érezheti magát, hiszen egyszerre kellően biztonságos és diszkrét a betét. Szárazon tart. A TENA-tól megszokott biztonság.

A Tena termékeket tanúsított, megújuló villamosenergia felhasználásával állítjuk elő.

Tena Lady gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

Termék jellemzők

  • Akár 12 órán át tartó szárazság
  • Odour Control szagsemlegesítő rendszer
  • Biztonságot jelentő microPROTEX™ technológia
  • Orvostechnikai eszköz, gyógyászati segédeszköz.

Márka információk

Élete során minden negyedik nő és minden nyolcadik férfi megtapasztalja az inkontinencia valamilyen formáját.

Az Essity elkötelezetten törekszik arra, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesszen ki, amelyek minimálisra csökkentik az inkontinencia mindennapi életre gyakorolt hatását.

A Tena Lady betétek egyedülálló védelmet kínálnak enyhe és középsúlyos vizelettartási problémák esetére. Kifejezetten alkalmi vizeletcsepegés esetére ajánlott betétek, melyek gyors nedvszívást és száraz érzést nyújtanak minden nap.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Essity Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.