-25 %

Tena

Tena Lady Normal éjszakai inkontinencia betét

10 db
Kedvezmény vége: 7. 2.
1 295 Ft  1 729 Ft
130 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárló kedvence

Származási ország: Hollandia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Tena Lady Normal éjszakai inkontinencia betét

A TENA Lady Protect+ Normal Night tökéletes választás középsúlyos vizelettartási problémával élő hölgyeknek éjszakai inkontinenciabetétként. Megnyugtató hármas védelem a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. A termék nagyfokú nedvszívó képessége biztosítja, hogy a nedvesség gyorsan távozzon a bőrfelületről, így a betét 12 órán át száraz érzést nyújt, a továbbfejlesztett mikrogyöngyök pedig megkötik a kellemetlen szagokat. Így Ön magabiztosan és nyugodtan, abban a tudatban térhet nyugovóra, hogy egész éjjel biztonságban lesz. A TENA Lady Protect+ Normal Night emellett extra hosszú kivitelben, szélesebb hátsó résszel készül, hogy fekvő helyzetben is védelmet biztosítson. Puha, légáteresztő anyaga hozzájárul a maximális kényelemhez így Ön zavartalanul alhatja végig az éjszakát.

  • Nedvszívó képesség: 5/8
  • Odour Control szagsemlegesítő rendszer
  • Biztonságot jelentő microPROTEX™ technológia
  • Akár 12 órán át tartó védelem
  • Maximális kényelem
  • Hármas védelem

A márkáról

Élete során minden negyedik nő és minden nyolcadik férfi megtapasztalja az inkontinencia valamilyen formáját. Az Essity elkötelezetten törekszik arra, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesszen ki, amelyek minimálisra csökkentik az inkontinencia mindennapi életre gyakorolt hatását. A Tena Lady betétek egyedülálló védelmet kínálnak enyhe és középsúlyos vizelettartási problémák esetére. Kifejezetten alkalmi vizeletcsepegés esetére ajánlott betétek, melyek gyors nedvszívást és száraz érzést nyújtanak minden nap.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Essity Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.