-21 %

Tena

Tena Lady Slim Ultra Mini vékony inkontinencia betét

28 db
Kedvezmény vége: 7. 2.
1 295 Ft  1 649 Ft
46 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárló kedvence

Származási ország: Hollandia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Tena Lady Slim Ultra Mini vékony inkontinencia betét

Ha Ön enyhe vizeletszivárgást vagy -csepegést tapasztal, válassza a Tena Lady Slim Ultra Mini vékony inkontinenciabetétet, amelynek szupervékony és szupererős a nedvszívó kép0essége - így megbízható és diszkrét védelmet jelent. A hagyományos tisztasági betétekkel azonos méretű, ám jóval erősebb nedvszívó képességgel rendelkezik: mindez a microPROTEXT™ technológiának köszönhető, amely gyorsan magába zárja a folyadékot. A vékony és biztonságos, vizelettartási probléma esetén ajánlott betét azonnal megakadályozza a kiszivárgott folyadék és a kellemetlen szagok kijutását, és egész nap friss érzés viselni.

Tena Lady gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

  • Nedvszívó képesség: 1/8
  • Vékony, a test vonalát követő kialakítás
  • A kiváló és gyors nedvszívó képesség garantálja a száraz érzést
  • Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszer biztosítja a frissességet és diszkréciót
  • Puha, pamutszerű borítása gyengéden kíméli a bőrt

A márkáról

Élete során minden negyedik nő és minden nyolcadik férfi megtapasztalja az inkontinencia valamilyen formáját. Az Essity elkötelezetten törekszik arra, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesszen ki, amelyek minimálisra csökkentik az inkontinencia mindennapi életre gyakorolt hatását. A Tena Lady betétek egyedülálló védelmet kínálnak enyhe és középsúlyos vizelettartási problémák esetére. Kifejezetten alkalmi vizeletcsepegés esetére ajánlott betétek, melyek gyors nedvszívást és száraz érzést nyújtanak minden nap.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Essity Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.