Tena

Tena Lady Slim Extra Plus puha inkontinencia betét rendszeres vizeletvesztésre

16 db
3 449 Ft 216 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárló kedvence

Származási ország: Hollandia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Tena Lady Slim Extra Plus puha inkontinencia betét rendszeres vizeletvesztésre

Középsúlyos és váratlan vizeletvesztés esetén a TENA Lady Slim Extra Plus inkontinenciabetét megbízható megoldás. Az instaDRY™ azonnal a betét mélyébe vezeti a bőrre került nedvességet, így hosszú ideig, akár 12 órán át tartó száraz érzést biztosít. Különleges kialakítása és puha szélei miatt ez a betét kényelmes viselet a mindennapi tevékenységek során. Hármas védelmet nyújt a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. A TENA Lady Slim Extra Plus kiváló választás azon hölgyek számára, akik hólyaggyengeséggel élve középsúlyos vizeletvesztéssel küzdenek a mindennapokban. Bármi is történjen, Ön biztonságban érezheti magát, hiszen termékeink nem csak kényelmesek, hanem gyorsan elvezetik a folyadékot is. Szárazon tart. A TENA-tól megszokott biztonság.

  • Nedvszívó képesség: 6/8
  • Akár 12 órán át tartó szárazság
  • Diszkrét és biztonságos. A TENA-tól megszokott biztonság
  • Odour Control szagsemlegesítő rendszer

A márkáról

Élete során minden negyedik nő és minden nyolcadik férfi megtapasztalja az inkontinencia valamilyen formáját. Az Essity elkötelezetten törekszik arra, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesszen ki, amelyek minimálisra csökkentik az inkontinencia mindennapi életre gyakorolt hatását. A Tena Lady betétek egyedülálló védelmet kínálnak enyhe és középsúlyos vizelettartási problémák esetére. Kifejezetten alkalmi vizeletcsepegés esetére ajánlott betétek, melyek gyors nedvszívást és száraz érzést nyújtanak minden nap.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Essity Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.