El Pozo Chorizo

80 g
 1 049 Ft 13 113 Ft/kg
Származási ország: Spanyolország,

Chorizo

Tipikus spanyol légszárított Chorizo. GMO-mentes és gluténmentes. Kiváló minőségű Chorizo szalámi, mely tökéletes szendvicsbe de akár apró falatoknak is. Válogatott sertéshúsból, sóból és fűszerekből készült. 

A chorizo a spanyol, főként az asztúriai konyha egyik jellegzetes kolbászterméke, amely nagyon hasonlít a magyar füstölt kolbászhoz.

Termelői információ

EL POZO a sertéshús európai feldolgozója. A spanyol családi vállalkozás Murciában, Alhamában található. A legmodernebb technológiát egyesíti a hagyományos, kézi készítésű receptekkel. A legismertebb termékek a Serrano sonka, Ibér sonka, Fuet kolbász. Kiváló olívabogyóval, sajttal és egy jó vörös borral. EL POZO ugyanígy pulykafelvágottakra is specializálódott.  A cég több mint 60 éves múltra tekint vissza, jelen vannak 80 országban világszerte.

Tárolás

Hűtőben 0-+7° között tárolandó, felbontást kvetően 4-6 napon belül elfogyasztandó.

Forgalmazó

Medist Hungary Kft.
1141 Budapest
Szugló u. 82.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 134 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.