
La Tordera
La Tordera Prosecco A3 Asolo DOCG Extra Brut
0,75 lHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
La Tordera Prosecco A3 Asolo DOCG Extra Brut
A La Tordera A3 Extra Brut Asolo Prosecco Superiore DOCG prémium olasz prosecco, amely az Asolo dombság szívében készül. A borászat, a La Tordera, családi vállalkozásként működik, és a fenntartható gazdálkodásra összpontosít, csökkentve a kén felhasználását és a szén-dioxid-kibocsátást. A "3" a címkén a bor alacsony, mindössze 3 gramm/liter maradék cukortartalmára utal, ami az Extra Brut stílust jellemzi. Az A3 Extra Brut ideális aperitifként, valamint halételekhez, például grillezett vagy vegyesen sült halakhoz. A bor frissessége és szárazsága különösen jól illik a könnyed, nyári fogásokhoz.
Alkoholtartalom: 11% v/v

Márkáról
La Tordera egy olasz családi borászat, amely a Veneto régióban, pontosabban Valdobbiadene városában található. Ez a terület az olasz Prosecco bor egyik legismertebb és legkiválóbb termőhelye, és a DOCG (Denominazione di Origine Controllata e Garantita) minősítés garantálja a borok legmagasabb szintű eredetvédelmét és minőségét.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó. 10-12 C°-on fogyasztva
Forgalmazó
Wine Mission Kft.
1116 Budapest,
Nándorfejérvári út 37.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| szőlő | |
| szacharóz | 100 % |
Tápérték: 100 ml
| Energia | 265 kJ/64 kCal |
| Zsír | 0 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0 g |
| Szénhidrát | 0.8 g |
| amelyből cukor | 0.3 g |
| Fehérje | 0 g |
| Só | 0 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |