
Masseria Borgo dei Trulli-Negroamaro 2023
750 mlHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Masseria Borgo dei Trulli-Negroamaro 2023
100% Negroamaro szőlőfajtából készül dél Pugliában, 15-25 éves tőkékről, szeptember végén, kézzel szüretelik. Egy igazi ajándék tétel a nagy testű, de mégis fantasztikus, gyümölcsökben tobzódó tételek kedvelőinek. Intenzív vörös, ibolya árnyalatú vörösbor, illatában az erdei gyümölcsök az erdei szamóca, ízében az érett szilva és a krémes, lekváros jegyek jellemzik. Kóstolva nagyon szép egyensúlyt mutat, selymes és hosszan kitartó tanninokkal. Az egész nyelvet körülvevő, kényztető korty lecsengése szintén nagyon szép és hosszú. Bárányhúsok, zöldség leves, fehér húsok kiváló társa.
Felhasználás
Lezáró dugót eltávolítva, megfelelő hőmérsékletre lehűtve azonnal fogyasztható.
Termelői információ
A Masseria Borgo dei Trulli egy mezőgazdasági vállalat, amely Salento legjobb szőlőtermő területein vásárolt földet, különösen Sava, Manduria és Maruggio településeken Taranto tartományban, ahol főként primitivót, negroamaro-t, vermentinót és malvaziát termeszt. bianca, fiano, sauvignon white és Guagnano településen, Lecce tartományban, ahol a Negroamaro és Malvasia Nera szőlőt termelik, a Salice Salentino doc.
Határozzon meg egy szőlőültetvényekkel körülvett ősi parasztházat, ahol pincét építhet a szőlő borítására és kiváló borok készítésére. A pincészet Maruggio községben, a Roselle nevű körzetben található, légvonalban 5 km-re a Jón-tengertől, és a Primitivo di Manduria OEM szívében található. A területen elszórtan található számtalan nagyon jellegzetes ősi épület, a Saracen trulli, és erről kapta a nevét a Masseria Borgo dei Trulli mezőgazdasági vállalat . A Masseria kifejezés Pugliában a fő vidéki épület, a cégközpont azonosítására szolgál, ahol a mezőgazdasági termék átalakítása és konzerválása is zajlik.
Tárolás
Ideális fogyasztási hőmérséklet: 18 °C. Tárolás: hűvös helyen, fény- és hőforrásoktól távol. Felbontást követően, 3-4 napig fogyasztható.
Forgalmazó
Vino Italiano Kft.
2045 Törökbálint
Kinizsi Pál u. 29.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
100% negroamaro szőlőfajtából készült, szulfitot tartalmaz.
Tápérték: 100 g
Energia | kJ/60 kCal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | g |
amelyből cukor | g |
Fehérje | g |
Só | g |
Élelmi rost | g |