Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Ünnepi receptjeinkkel sikered lesz!

Nem számít, hogy te abba kategóriába tartozol, aki a zacskós leves-virsli kombinációval szereti letudni a vacsorát, vagy azt a tábort erősíted, aki még a szendvicsét is fine dining módra készíti el: a karácsony az karácsony. Ilyenkor úgyis felveszed a csúnya karácsonyi pulcsidra a kötényedet, és megpróbálod odatenni magadat a konyhában azoknak, akik számodra a legfontosabbak. Akár könnyebben, akár nehezebben forog a kezedben a fakanál, mi minden nehézségi szintre, étrendre és fogásra gondoltunk. Válogass receptjeinkből, amelyekből kattintva vásárolhatod be az összes hozzávalót – hiszen nálunk mindent megkapsz egy helyen –, és arasd le a babérokat!

Ezekre az ízekre vártál egész évben

Vannak olyan ételek, amelyeket azonnal a karácsonyhoz társítunk, nem véletlenül. Tegyél legalább egy hagyományos fogást az asztalra, és mosolyogj bátran, amikor meghallod a sóhajokkal vegyes gyomorkorgásokat, amint lekerül a fedő!

Lépj szintet és nyűgözz le mindenkit!