Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Fröccsözés igényesen

Érthető, ha nem csapvízzel szeretnéd a minőségi boraidat felhúzni, úgyhogy ajánlunk néhány kiváló színvonalú szénsavas és szénsavmentes ásványvizet. Vannak ám eldobható csomagolás nélküli, visszaváltható palackos változataink is, ha környezetbarát módon iszogatnál!

Képzelj el egy falusi mulatságot, ahol a szőlőszemek szinte maguktól pattannak a présbe, míg az asszonyok sűrűn rakott szoknyában táncolnak, népdalokat énekelve. A Kifli nem csak a legszebb szüreti hagyományokat öleli magához, de hozzád is elviszi a magyar szőlővidékek kiváló borait és pezsgőit egyaránt hatalmas választékban, minden kiegészítővel és hozzáillő falatkával együtt. Ha idén nem jutsz el a vidéki borkóstolókra, ne csüggedj: mi körbenéztünk az ismert bor-régiókban és megtaláltuk az igazi gyöngyszemeket! Fedezd fel virtuális bortúránkon az olyan hazai különlegességeket, mint az idei évjáratú Varga Csabagyöngye, az Etyek-Budai borvidékről való Haraszthy Malbec és a balatonfüredi biogazdálkozásból származó Zelna rosé – nem beszélve a többi bio alternatíváról. Búcsúzz el az unalmas estéktől: hívd át a barátokat, vedd elő a talpas poharakat, készítsd ki a hidegtálat és indulhat a múltidéző sztorizás!

 

A légies fehérség diadala

A hámozott szőlőszemek préselt húsát általában acéltartályokban érlelik a kellemesen virágos vagy citrusos végeredmény érdekében. Nálunk olyan illatos, aromás különlegességeket kóstolhatsz, mint a nemrég még a tőkén lévő, idei évjáratú Varga Csabagyöngye és a Kislaki Bormanufaktúra Irsai Olivér – Zenit, amely a somogyi dombság organikusan művelt területén készült.