Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Sajtból van a Föld: különlegességek a világból

Ha javíthatatlan sajtimádó vagy, akkor a Kifli minden vágyad teljesíti. Rendelhetsz kisteremelői kecskesajtot és kékpenészes specialitást, 36 hónapig érlelt, laktózmentes litván sajtot, sajtsajátmárkás füstölt olasz sajtot a delikátesz részlegünkről és oltalom alatt álló, francia eredetmegjelöléssel rendelkező rusztikus sajtot egyaránt. Sőt, házhoz visszük neked a 2021-es World Cheese Awards és az International Cheese & Dairy Awards bronzérmes kecskesajtját is. Ugye, milyen felkészültek vagyunk sajtügyileg?

Marokbavaló, nívós rágcsálnivalók

A jó társaság ismérve, hogy gyorsan szalad az idő: észre sem fogod venni, olyan fénysebességgel fognak elfogyni két kacagás közt ezek a finom sós snackek. Sajátmárkás Yutto magvainkat például jó szívvel ajánljuk magvas beszélgetéshez, hiszen remek ár-érték arányban kapható belőlük sokféle variáció.

Antipasti, a bor ehető táncpartnere

Rakd meg a kínálós tányérokat a Kifli Delikátesz mindig frissen szelt és csomagolt sonkáival, illetve zöldségekkel-gyümölcsökkel és rágcsálnivaló falatkákkal. A borosüvegek közé tett színes és illatos tálkáktól az összkép még gusztusosabb és kívánatosabb lesz.