Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Képzelj el egy falusi mulatságot, ahol a szőlőszemek szinte maguktól pattannak a présbe, míg az asszonyok sűrűn rakott szoknyában táncolnak, népdalokat énekelve. A Kifli nem csak a legszebb szüreti hagyományokat öleli magához, de hozzád is elviszi a magyar szőlővidékek kiváló borait és pezsgőit egyaránt hatalmas választékban, minden kiegészítővel és hozzáillő falatkával együtt. Ha idén nem jutsz el a vidéki borkóstolókra, ne csüggedj: mi körbenéztünk az ismert bor-régiókban és megtaláltuk az igazi gyöngyszemeket! Fedezd fel virtuális bortúránkon az olyan hazai különlegességeket, mint az idei évjáratú Varga Csabagyöngye, az Etyek-Budai borvidékről való Haraszthy Malbec és a balatonfüredi biogazdálkozásból származó Zelna rosé – nem beszélve a többi bio alternatíváról. Búcsúzz el az unalmas estéktől: hívd át a barátokat, vedd elő a talpas poharakat, készítsd ki a hidegtálat és indulhat a múltidéző sztorizás!

 

A légies fehérség diadala

A hámozott szőlőszemek préselt húsát általában acéltartályokban érlelik a kellemesen virágos vagy citrusos végeredmény érdekében. Nálunk olyan illatos, aromás különlegességeket kóstolhatsz, mint a nemrég még a tőkén lévő, idei évjáratú Varga Csabagyöngye és a Kislaki Bormanufaktúra Irsai Olivér – Zenit, amely a somogyi dombság organikusan művelt területén készült.

Testes fehérek, ahol a beltartalom dominál

A fehérbornak is van egy komolyabb válfaja, amelynél a testességet elsősorban az alkohol határozza meg, ugyanis a kb. 13%-os vagy annál magasabb alkoholtartalmú borok teltebbnek érződnek. Elhoztunk neked néhány izgalmas palackot: a Káli Balázs Töttöskál például Chardonnay, olaszrizling, szürkebarát és tramini házasításából született a Káli-medencében, a sokszorosan díjnyertes Grand Tokaj Late Harvest pedig az UNESCO Világörökség részéről származik.