Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kiflicske blog

Hétköznapi kihívások: Kifli tippek a mindennapokhoz

 

Segítünk neked utazás vagy strandolás előtt összepakolni, véget vetni az étkezések körüli játszmáknak, és persze abban is, hogyan varázsolj magadnak több énidőt.

Etetési praktikák és hozzátáplálás

 

Hozzátáplálás, allergének, megfelelő folyadékbevitel és tiltólistás ételek – ezen témákban könnyű elveszni a sok információ közt, úgyhogy szakértővel bogozzuk ki a szálakat.

 Babaápolás, higiénia

 

A fényvédelemtől a fogmosáson át a bőrápolásig kiművelünk gyerek-szempontból, beleértve az olyan hétköznapi gondokat, mint az ekcéma vagy pelenkakiütés.

Betegségek, balesetek

 

Egy szülő élete folyamatos aggódás: vagy azért, mert a gyerek nem eszik vagy nem azt, amit kéne, vagy mert gyakran beteg, félrenyel és megsérül. Eligazítunk néhány tanáccsal.

Ünnep a babával

 

Egy önfeledt gyerekmosoly minden ünnepet bearanyoz, legyen szó karácsonyról vagy húsvétról. Adunk pár tippet a közös készülődéshez és főzéshez!