Sea-Kings

Sea-Kings Premium extra szűz olívaolaj

0,75 l
6 999 Ft 9 332 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Görögország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Sea-Kings Premium olívaolaj

A Sea-Kings Premium olívaolaj, Kréta legjobb régiójából származó, kizárólag mechanikai sajtolással készült csúcsminőségű, extra szűz olívaolaj. 

Az olívaolaj az olajfa (Olea europaea) csonthéjas terméséből, az olajbogyóból mechanikai úton (préseléssel) előállított zöldessárga, jellemző illatú, kellemes, édeskés ízű, szobahőmérsékleten folyékony növényi zsiradék. Az olajfa a monda szerint, az istenek ajándéka, Pallasz Athene ajándékozta az athénieknek.

Kréta Görögországon belül is a lejobb minőségű olívaolaj hazája, a Sea-Kings olajok Kréta legjobb olajfáiról származnak, szigorúan ellenőrzött természetes eljárásokkal készülnek. A Premium nagyon gyümölcsös, testes, hamisítatlan "befejező" olaj, de főzésre is nagyszerűen alkalmas.  Az olívaolaj a mediterrán diéta alapja, antioxidánsokban, vitaminokban gazdag, egészségre gyakorolt rendkívül pozitív hatását számtalan tudományos kutatás bizonyítja. 



Termelői információ

A Sea-Kings kizárólag az egészséges táplálkozáshoz szükséges, természetes élelmiszerek gyártását és forgalmazását tűzte ki célul, termékei hozzájárulnak a hosszabb és egészségesebb élethez.

Tárolás

Száraz, napfénytől védett, hűvős helyen tárolandó !

Forgalmazó

Sea-Kings Hungary Kft. 

Szentendre 2000 Hullám u. 21 Hungary

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Olivaolaj

Tápérték: 100 g

Energia3452 kJ/840 kCal
Zsír92 g
amelyből telített zsírsavak13 g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g