Kitchin

Kitchin BIO teljes kiőrlésű durum penne rigate N.144 durum száraztészta

500 g
BIONagyszerű ajánlat
699 Ft 1 398 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kitchin BIO teljes kiőrlésű durum penne rigate N.144 durum száraztészta

Melyik dolce vita életérzés illik hozzád: az a tészta, amelyik csavaros, mint az észjárásod, vagy amelyik olyan hosszú, mint a szieszták utáni éjszakák? Egy biztos: nem véletlenül az olaszoké a világ egyik leghíresebb gasztrokultúrája. Ha nem hiszed, járj utána!

A bio teljes kiőrlésű tészta remek választás azok számára, akik gazdagabb és táplálóbb ételeket szeretnének étrendjükbe adni. Próbáld k ai Bio Full Grain Penne termékünket még ma!

A penne bio-összetevőkből készül, ami azt jelenti, hogy a tészta készítéséhez használt búzát szintetikus növényvédő szerek, műtrágyák vagy egyéb vegyszerek használata nélkül termesztették, és az Európai Uniós szabványok által meghatározott, az ökológiai mezőgazdaságra vonatkozó magas szabványok szerint állították elő. Ez azt jelenti, hogy a beszállító szigorú követelményeket teljesített a gazdálkodási módszerek, a feldolgozás és a szállítás tekintetében.

A biotanúsítvány azt jelenti, hogy a terméket az Európai Uniós szabványok által meghatározott, az ökológiai gazdálkodásra vonatkozó magas szabványok szerint állították elő. Ez azt jelenti, hogy a beszállító szigorú követelményeket teljesített a gazdálkodási módszerek, a feldolgozás és a szállítás tekintetében.

Elkészítési javaslat

Hozzávalók:

107 g tészta, 1 l víz, 10 g só.

Sózzuk a forrásban lévő vízhez, adjuk hozzá a tésztát, időnként megkeverve. Az ajánlott ideig főzzük, a víz egy részét megőrizzük a tésztán.

A tökéletes íz érdekében legfeljebb 11 percig főzzük. Ez a fusilli remekül illik a Miil BIO mozzarellához vagy a Mini Mozarellához

A márkáról

Fedezd fel a Kitchint: A kiemelkedő ár-érték arány garanciája
Keresed az ideális kombinációt a minőség és az ár között? Ne keresgélj tovább! A Kitchin mindenkit lenyűgöz a minőségével és megfizethetőségével.
Mi teszi a Kitchint a legjobb választássá?

  1. Kiváló minőség: Minőségi anyagok, precíz gyártás és alapos minőségellenőrzés - minden egyes Kitchin termék mögött a kiválóság áll.
  2. Megfizethetőség: A Kitchin hisz abban, hogy minőségi termékeknek nem kell vagyonokba kerülniük. Minden termékünk kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkezik, hogy mindenki számára elérhető legyen.

Ne elégedj meg kevesebbel! Próbáld ki ma a Kitchint, és tapasztald meg az igazi minőséget megfizethető áron!

Hallottál már a Miil, Dacello, Moddia, Pappudia, Ubomi és Yutto saját márkáinkról? Mindannyian a remek ár-érték arányú család tagjai. Ezeket a márkákat választva minőségi termékeket vásárolhatsz kiváló áron!

A beszállítóról

Flavio Pagani cége, a Valdigrano 1997-ben alakult családi vállalkozásként. A Pagani család tudásának és tapasztalatának azonban mélyebb gyökerei vannak: a család három generációja több mint hetven éve készíti szenvedéllyel és elhivatottsággal az olasz tésztát.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Durum teljes kiőrlésű búzadara
ökológiai gazdálkodásból

Tápérték: 100 g

Energia1480 kJ/350 kCal
Zsír2.2 g
amelyből telített zsírsavak0.4 g
Szénhidrát67 g
amelyből cukor3.2 g
Fehérje12 g
0.01 g
Élelmi rost7 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Szójabab
Mustár
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.