Durex

Durex Invisible óvszer

10 db
Nagyszerű ajánlat
4 849 Ft 485 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Durex Invisible óvszer 

  • Extra vékony óvszer 
  • Egyenes falú, ondótartállyal 
  • Áttetsző és síkosítóval ellátott természetes gumi latex óvszerek 
  • Névleges szélesség: 52mm
  • 100%-ban elektronikusan tesztelt

Durex Invisible Extra Sensitive óvszer - Érezd közelebb magad partneredhez!
A mélyebb kapcsolódáshoz és a valódi, intenzív testi kontaktushoz kitűnő választás a vékony óvszer. Ha szeretnéd elmélyíteni az érzelmi kapcsolatot partnereddel, és megélni a mély intimitás élményét, próbáld ki a Durex Invisible Extra Sensitive óvszert, amely a Durex által fejlesztett óvszerek közül a legvékonyabb

A Durex több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik az óvszergyártásban. Minden óvszerük kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készül. Minden egyes darabot elektronikusan tesztelnek a lyukak és hibák kiszűrésére.  Minden standard Durex óvszer „Easy on” technológiával készül, így könnyen és gyorsan felhúzható, és kényelmes viselni.

Tulajdonságok

  • Egyenes forma
    Egyenes formájú, ondótartályos kialakítású, sima felületű óvszer.
  • A legvékonyabb Durex óvszer
    A Durex Invisible Extra Sensitive óvszerek a Durex által kifejlesztett óvszerek közül a legvékonyabbak, amelyek a magas szintű biztonság és védelem mellett rendkívüli érzékenységet nyújtanak.
  • Latex óvszer
    A Durex Invisible Extra Sensitive óvszerek áttetsző, síkosított latex óvszerek.
  • Garantált Durex minőség
    A Durex® minőség garancia arra, hogy minden alkalommal magabiztosan élvezhesd a szex örömét. Nemcsak 100%-ban elektronikusan tesztelt, de további 5 minőségvizsgálaton tesztelik minden tételnél.

Használat

  • Nyisd ki
    A helyes felhelyezést megkönnyítendő, a fólián látható Durex logó mutatja, melyik oldalon van az óvszer alja.Tiszta kézzel, óvatosan tépd fel az óvszeres csomagot a fogazott széltől indulva. Óvatosan bánj az óvszerrel, a köröm, vagy más éles tárgyak könnyen megsérthetik.
  • Nyomd össze
    Nyomd ki a levegőt az ondótartályból, és helyezd a merev hímvessző tetejére.
  • Görgesd le
    Görgesd le az óvszert a hímvessző tövéig. Bizonyosodj meg róla, hogy az óvszer nem csúszik el a helyéről, és nem feszül túlságosan a hímvesszőre – ez utóbbi az óvszer szakadását okozhatja.
  • Tartsd ott
    Amikor kihúzod, fogd az óvszert a tövénél, csomózd meg, majd dobd ki. Ne húzd le a WC-n!

.Figyelmeztetés

Kérünk, olvasd el figyelmesen a csomagban található tájékoztatót, különösen, ha az óvszert anális vagy orális szexhez kívánod használni. Egyetlen fogamzásgátlási módszer sem biztosít 100%-os védelmet a terhességgel, a HIV-vel vagy a nemi úton terjedő fertőzésekkel szemben. A Durex óvszerek tanúsított orvostechnikai eszközök. 

Tárolás

Az óvszert hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárold.

Biztonsági figyelmeztetés

Ne feledd: egyetlen fogamzásgátlási módszer sem nyújt 100%-os védelmet a terhesség, illetve a HIV vagy szexuális úton terjedő fertőzésekkel szemben. Egy óvszert csak egyszer használj!

Forgalmazó

Reckitt Benckiser Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146 Building „A”


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.