Durex

Durex Massage 2in1 Masszázs zselé és síkosító Aloe Verával

200 ml
Nagyszerű ajánlat
4 349 Ft 21 745 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Thaiföld,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

  • Aloe vera kivonatot tartalmaz, amely ismert bőrnyugtató tulajdonsággal rendelkezik
  • Víz alapú, csúszást elősegítő masszázs zselé
  • Vízben oldódó, könnyen letörölhető
  • Nem ragad és nem hagy foltot
  • Masszázs zselé és síkosító az intenzív és szenvedélyes szexért
  • Finom, bársonyos és selymes tapintása miatt mind teljes testmasszázshoz, mind pedig az intim területekhez ideális

Kitűnő választás, ha egy lassú és érzéki masszázzsal szeretnéd kényeztetni párodat. Használd a test bármely részén, gyengéden masszírozva a fáradt izmokat, amely később szenvedélyes szeretkezésbe csaphat át. Vízalapú, bársonyosan selymes formulája mind teljes testmasszázshoz, mind pedig intim területekhez ideális. Segíthet enyhíteni az átmeneti jelleggel jelentkező hüvelyi szárazságot és bármelyik Durex óvszerrel használhatod.

A Durex több, mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik az óvszergyártásban. Minden óvszerünk kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készül. Minden egyes darabot elektronikusan tesztelünk a lyukak és hibák kiszűrésére.  Minden standard Durex óvszer „Easy on” technológiával készül, így könnyen és gyorsan felhúzható, és kényelmes viselni.

Tulajdonságok

  • A Durex Massage masszázs zselé Aloe Vera ismert bőrnyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, így kiváló kiegészítője a masszázsnak.
  • Mind teljes testmasszázshoz, mind pedig az intim területekhez ideális. A kifejezetten erre a célra tervezett flakonunk egyedi, masszírozáshoz alkalmas adagolófejjel rendelkezik az érzéki élmény érdekében. 
  • Síkosítóinkkal tetszés szerint bármelyik Durex® óvszert használhatod.
  • A Durex® minőség garancia arra, hogy minden alkalommal magabiztosan élvezhesd a szex örömét.

Használat

Nyisd fel a kupakot, majd nyomd a zselét az intim területekre vagy akár egész testedre. Ha többre van szükséged, bátran használd többször. Valamennyi Durex óvszerrel használhatod - egyszerűen kend rá az óvszer külső felére miután felhelyezted az óvszert.  Használható vaginális, anális és orális szexhez is egyaránt.

Figyelmeztetés

Az útmutatóban foglaltak szerint használd a terméket. A termék nem fogamzásgátló, nem tartalmaz spermaölő összetevőt;a Play™ síkosítók lelassíthatják a spermák áramlását, így ha partnereddel gyermeket szeretnétek, használat előtt konzultálj orvosoddal. Szembe, sérült bőrfelületre, illetve nyílt sebbe ne kerüljön! Ha irritációt észlelsz, ne használd tovább a terméket. Amennyiben az irritáció nem múlik, tartós vaginaszárazságot tapasztalsz, terhes vagy vagy szoptatsz, fordulj kezelőorvosodhoz. A termék nem élelmiszer ezért gyermekektől távol tartandó,ugyanakkor fogyasztása az egészégre nem ártalmas.

Tárolás

Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó. Felhasználható a felbontás után három hónapig.

Forgalmazó

Reckitt Benckiser Kft. (Helath)
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

aqua
sodium hydroxide
propylene glycol
benzoic acid
aloe barbadensis leaf juice
sodium saccharin
hydroxyethyl cellulose