Durex

Durex Feel Intimate Óvszer

18 db
Nagyszerű ajánlat
4 799 Ft 267 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

  • Vékony óvszer, extra síkosítóval a bársonyos érzésért 
  • Easy-OnTM technológiával, ondótartállyal a kényelem és a megfelelő illeszkedés érdekében 
  • Áttetsző, természetes gumi latex óvszerek 
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • 100%-ban elektronikusan tesztelt
  • Névleges szélesség: 56 mm

Amikor a szexről van szó, a kapcsolatot teljesen új szintre viheti, ha partnereddel minél szorosabb és intimebb a viszony. A valóban intim és szoros szexuális kapcsolat érdekében próbáld ki a Durex Feel Intimate óvszert! Az igényeid maximálisan figyelembe véve a Durex Feel Intimate óvszer ultra vékony, extra adag síkosítóval a bársonyos érzésért, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz a szeretkezés során. Attól, hogy szex közben fokozódik az érzékenység, a Feel Intimate óvszerünk ugyanolyan megbízhatóságot nyújt, mint bármelyik Durex óvszerünk.

A Durex több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik az óvszergyártásban. Minden óvszerünk kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készül. Minden egyes darabot elektronikusan tesztelünk a lyukak és hibák kiszűrésére.  Minden standard Durex óvszer „Easy on” technológiával készül, így könnyen és gyorsan felhúzható, és kényelmes viselni.

Tulajdonságok

  • Easy on technológia
    Az igényeid maximálisan figyelembe véve a Durex Feel Intimate óvszerek formája követi a tested formáit a kényelem és élvezet érdekében.
  • Vékony óvszer, extra adag síkosítóval
    A Durex Feel Intimate óvszer ultra vékony, extra adag síkosítóval a bársonyos érzésért, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz a szeretkezés során.
  • Latex óvszer
    A Durex Feel Intimate óvszerek áttetsző, síkosított latex óvszerek.
  • Garantált Durex minőség
    A Durex® minőség garancia arra, hogy minden alkalommal magabiztosan élvezhesd a szex örömét. Nemcsak 100%-ban elektronikusan tesztelt, de további 5 minőségvizsgálaton tesztelik minden tételnél.

Használat

  • Nyisd ki
    Tiszta kézzel, óvatosan tépd fel az óvszeres csomagot a fogazott széltől indulva. Óvatosan bánj az óvszerrel, a köröm, vagy más éles tárgyak könnyen megsérthetik.
  • Nyomd össze
    Nyomd ki a levegőt az ondótartályból, és helyezd a merev hímvessző tetejére.
  • Görgesd le
    Görgesd le az óvszert a hímvessző tövéig. Bizonyosodj meg róla, hogy az óvszer nem csúszik el a helyéről, és nem feszül túlságosan a hímvesszőre – ez utóbbi az óvszer szakadását okozhatja.
  • Tartsd ott
    Amikor kihúzod, fogd az óvszert a tövénél, csomózd meg, majd dobd ki. Ne húzd le a WC-n!

A fel nem használt óvszerek tárolásához állítsd újra össze a dobozt a felső és alsó fülek lezárásával.

Figyelmeztetés

Kérünk, olvasd el figyelmesen a csomagban található tájékoztatót, különösen, ha az óvszert anális vagy orális szexhez kívánod használni. Egyetlen fogamzásgátlási módszer sem biztosít 100%-os védelmet a terhességgel, a HIV-vel vagy a nemi úton terjedő fertőzésekkel szemben. 

Tárolás

Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Forgalmazó

Reckitt Benckiser Kft. (Helath)
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.