Durex Feel Thin Óvszer

12 db
Nagyszerű ajánlat
 3 449 Ft 287 Ft/db
Származási ország: Kína,

  • Vékony óvszer az érzéki élmény érdekében 
  • Easy-On technológiával, ondótartállyal a kényelem és a megfelelő illeszkedés érdekében 
  • Áttetsző és síkosítóval ellátott természetes gumi latex óvszerek 
  • Névleges szélesség: 56mm
  • 100%-ban elektronikusan tesztelt

Vékony óvszert keresel?
A fantasztikus szex hihetetlen közelségbe tud hozni két embert. A mélyebb kapcsolódáshoz és a valódi, intenzív testi kontaktushoz a vékony óvszer kiváló választás. Próbáld ki a Durex Feel Thin óvszert, amely magas biztonság és védelem mellett vékony latexből készül, könnyen felhelyezhető, és kényelmes érzést nyújt szex közben is. A Durex Feel Thin különleges gyártási módjának köszönhetően kellemes illatú, így nem vonja el semmi a figyelmet, egyszerűen csak kapcsolódjatok ki és élvezzétek az együttlétet!

Használat

  • Nyisd ki
  • Tiszta kézzel, óvatosan tépd fel az óvszeres csomagot a fogazott széltől indulva. Óvatosan bánj az óvszerrel, a köröm, vagy más éles tárgyak könnyen megsérthetik.
  • Nyomd össze
  • Nyomd ki a levegőt az ondótartályból, és helyezd a merev hímvessző tetejére.

Easy on technológia
Az igényeid figyelembe véve a Durex Feel Thin óvszerek formája követi a tested formáit a kényelem és élvezet érdekében.

Vékonyított óvszer
A Durex Thin Feel vékony latexből készül, hogy mindkét fél számára fokozza az élményt szex közben. Mint minden óvszerünk, ez is ondótartályban végződik, és 100%-ban elektronikusan tesztelt.

Latex óvszer
A Durex Feel Thin óvszerek áttetsző, síkosított latex óvszerek.

Garantált Durex minőség
A Durex® minőség garancia arra, hogy minden alkalommal magabiztosan élvezhesd a szex örömét. Nemcsak 100%-ban elektronikusan tesztelt, de további 5 minőségvizsgálaton tesztelik minden tételnél.

Figyelmeztetés

Kérünk, olvasd el figyelmesen a csomagban található tájékoztatót, különösen, ha az óvszert anális vagy orális szexhez kívánod használni. Egyetlen fogamzásgátlási módszer sem biztosít 100%-os védelmet a terhességgel, a HIV-vel vagy a nemi úton terjedő fertőzésekkel szemben. A Durex óvszerek tanúsított orvostechnikai eszközök.

Forgalmazó

Reckitt Benckiser Kft. (Helath)
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.