Durex

Durex Feel Thin Óvszer

12 db
Nagyszerű ajánlat
4 049 Ft 337 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

  • Vékony óvszer, extra síkosítóval a bársonyos érzésért
  • Easy-OnTM technológiával, ondótartállyal a kényelem és a megfelelÅ‘ illeszkedés érdekében
  • ÁttetszÅ‘, természetes gumi latex óvszerek
  • BÅ‘rgyógyászatilag tesztelt
  • 100%-ban elektronikusan tesztelt

Vékony óvszert keresel?

 

A fantasztikus szex hihetetlen közelségbe tud hozni két embert. A mélyebb kapcsolódáshoz és a valódi, intenzív testi kontaktushoz a vékony óvszer kiváló választás. Próbáld ki a Durex Feel Thin óvszert, amely magas biztonság és védelem mellett vékony latexbÅ‘l készül, könnyen felhelyezhetÅ‘, és kényelmes érzést nyújt szex közben is. A Durex Feel Thin különleges gyártási módjának köszönhetÅ‘en kellemes illatú, így nem vonja el semmi a figyelmet, egyszerűen csak kapcsolódjatok ki és élvezzétek az együttlétet!

 

Easy on technológia

 

Az igényeid maximálisan figyelembe véve a Durex Feel Thin óvszerek formája követi a tested formáit a kényelem és élvezet érdekében.

Vékonyított óvszer

 

A Durex Thin Feel vékony latexbÅ‘l készül, hogy mindkét fél számára fokozza az élményt szex közben. Mint minden óvszerünk, ez is ondótartályban végzÅ‘dik, és 100%-ban elektronikusan tesztelt.

Latex óvszer

 

A Durex Pleasure Me óvszerek áttetszÅ‘, síkosított latex óvszerek.

Garantált Durex minÅ‘ség

 

A Durex® minÅ‘ség garancia arra, , hogy minden alkalommal magabiztosan élvezhesd a szex örömét. Nemcsak 100%-ban elektronikusan tesztelt, de további 5 minÅ‘ségvizsgálaton tesztelik minden tételnél.

Hogyan használd?

1. Nyisd ki

Tiszta kézzel, óvatosan tépd fel az óvszeres csomagot a fogazott széltÅ‘l indulva. Óvatosan bánj az óvszerrel, a köröm, vagy más éles tárgyak könnyen megsérthetik.

2. Nyomd össze

Nyomd ki a levegÅ‘t az ondótartályból, és helyezd a merev hímvesszÅ‘ tetejére.

3. Görgesd le

Görgesd le az óvszert a hímvesszÅ‘ tövéig. Bizonyosodj meg róla, hogy az óvszer nem csúszik el a helyérÅ‘l, és nem feszül túlságosan a hímvesszÅ‘re – ez utóbbi az óvszer szakadását okozhatja.

4. Tartsd ott

Amikor kihúzod, fogd az óvszert a tövénél, csomózd meg, majd dobd ki. Ne húzd le a WC-n!

FIGYELMEZTETÉS

 

Kérünk, olvasd el figyelmesen a csomagban található tájékoztatót, különösen, ha az óvszert anális vagy orális szexhez kívánod használni. Egyetlen fogamzásgátlási módszer sem biztosít 100%-os védelmet a terhességgel, a HIV-vel vagy a nemi úton terjedÅ‘ fertÅ‘zésekkel szemben. A Durex óvszerek tanúsított orvostechnikai eszközök.

A Durex több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik az óvszergyártásban. Minden óvszerünk kizárólag kiváló minÅ‘ségű alapanyagokból készül. Minden egyes darabot elektronikusan tesztelünk a lyukak és hibák kiszűrésére. Minden standard Durex óvszer „Easy on" technológiával készül, így könnyen és gyorsan felhúzható, és kényelmes viselni.