
Rozmár
Fagyasztott koktélrák 100/200
500 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Xtra ár:
3790 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Az egyik legkedveltebb és legismertebb rák. Tisztított, előfőzött, különösebb konyhatechnikai műveletet nem igényel, a ráksaláták és alap rák ételek alapanyaga.
Használat
A koktélrákot felengedjük, átöblítjük, lecsepegtetjük a felesleges vizet, majd ízlés szerint fűszerezve felhasználjuk.
Termelői információ
Második generációs, családi jellegű vállalatuk, 1994 óta elhivatottan áll a magyar gasztronómia szolgálatában. Kezdetben kizárólag nagykereskedelemként voltak jelen a piacon és a HORECA szektor szereplőit látták el mélyfagyasztott termékekkel. Cégük fejlődésének második ütemében léptek be a Kiskereskedelmi szegmensbe, immáron több mint 20 éve. 2021-re mélyfagyasztott kínálatuk minden igényt kielégít a tengeri halaktól a vadhúsokon át az olasz desszertekig. Szortimentük kialakításánál a legfontosabb szempont, mindig a termék minősége. Céljuk és küldetésük, hogy termékeiket mindenki számára elérhetővé tegyük a jövőben is.

Tárolás
-18 fokon, felengedés után 2-3 napig tárolhato 3-5 fokon.
Forgalmazó
Voyagex Morini Kft
2309 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Koktélrák | 90 % |
| Solenocera | |
| víz | |
| Só | |
| Stabilizátor | |
| E339 - Nátrium-foszfátok | |
| E451 - Nátrium-trifoszfátok és kálium-trifoszfátok | |
| E452 - Polifoszfátok (nátrium, kálium és kalcium) | |
| Antioxidáns | |
| E223 - Nátrium-diszulfit |
Tápérték: 100 g
| Energia | 415 kJ/99 kCal |
| Zsír | 1 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
| Szénhidrát | 0.01 g |
| amelyből cukor | 0 g |
| Fehérje | 15 g |
| Só | 0.9 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Rákfélék |