-34 %

Persil

Persil Sensitive mosógél 2,7l

60 mosás
Kedvezmény vége: 7. 28.
5 799 Ft  8 849 Ft
97 Ft/mosás

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Persil EXPERT Sensitive mosószer fehér és világos ruhákhoz.

A szükséges törődés és tisztaság, amit megérdemel
Persil EXPERT Sensitive folyékony mosószer új továbbfejlesztett formulával a LEGJOBB megoldásunk az érzékeny bőrűek, a csecsemők és allergiában szenvedők számára. A mosószer bőrgyógyászatilag tesztelt és természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A Persil EXPERT Sensitive megújult aloe verás hipoallergén illatanyagával nyújt komplett mosási megoldást az érzékeny bőrűek számára. Anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kellene kötni a mosóhatás tekintetében.

  • Természetes eredetű összetevők
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt és ECARF tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Hipoallergén
  • 92% biológiailag lebomló összetevők*
  • 100%-ban újrahasznosítható csomagolás

A Persil mosógélek formulája még alacsony hőfokon is rendkívül hatékony, így hideg vizes mosás során is alapos tisztítást biztosít ruhái számára energiát megtakarítva. A műanyaghulladék csökkentése érdekében a flakon a kupak eltávolítását követően 100%-ban újrahasznosítható, illetve 50% újrahasznosított műanyagot tartalmaz.

* Szerves összetevőkre vonatkozóan OECD 301/302 alapján

Használat

Használat előtt olvasd el a használati útmutatót! 

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű / szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Előírásszerű használat esetén nem áll fenn veszély.

Tárolás

5 - 40°C között, száraz helyen tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

5-15% Anionos Felületaktív Anyagok <5% Nemionos Felületaktív Anyagok szappan foszfonát enzimek optikai fehérítő illatanyagok benzisothiazolinone phenoxyethanol