


Jókenyér
JÓkenyér Diós Kovászos rozskenyér
500 g- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Igazi kuriózumnak számít a kenyérben a dió. Aki szereti a gasztronómiai különlegességeket, annak mindenképpen meg kell kóstolnia. A dió köztudottan energia és tápanyagokban igen gazdag, így az élvezetek mellett nem elhanyagolható a kenyér szervezetre tett kedvező hatása sem. A Jókenyér diós kenyér kiváló választás sajtok mellé.És ahogy Kövi Pál az Erdélyi lakoma című könyvében olvassuk:"...a dió kitűnő alapozás a borhoz, sokat felvesz belőle és tisztítja az ínyét, így érzékelhetőbbé teszi az aromákat, és ami ugyancsak nyom a latban: fokozza a szerelmi gerjedelmet."!
Termelői információ
A JÓkenyér családi vállalkozásként indult és 27 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, kovászos, adalékmentes pékáru. Kiemelten figyelnek arra, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készítsék a kenyereiket és pékáruikat. Vallják, hogy ami a jó kenyérhez kell, az a természet ajándéka és a pék szíve-lelke. Ezért kerülik az ízfokozókat, adalék- illetve színezőanyagokat. A mai napig azzal a kovásszal dolgoznak, amit közel 30 éve Baden-Badenből hoztak haza azzal a céllal, hogy megteremtik Magyarországon a világörökség részét képző német „Brotkultur” alapjait. A JÓkenyérnél a hagyományos búzakovász mellett rozskovászt és teljes kiőrlésű búzából és rozsből készült kovászt is használnak, amihez a gabonát saját malmukban, frissen őrlik. Ez biztosítja kenyereik frissességét és ízét.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Forgalmazó
The Bridge srl
The Bridge srl Via Marcigaglia, 20 36070 S. Pietro Mussolino (VI) Italy
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.