Karfiol

0,68 kg
1 499 Ft 2 204 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

800+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország, Hollandia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A fehér színű kelvirág a brokkoli rokona és nem csak külsőre hasonlítanak, hanem magas vitamin tartalmukban is. A C-vitaminon felül A- és K- vitamint is rejtenek magukban. Ezen felül a fehérje tartalmuk sem elhanyagolható. A karfiol könnyen fűszerezhető és egyszerűen elkészíthető. Az egészséges táplálkozásban nagy szerepe van, mivel a benne lévő élelmirost, és bizonyos kéntartalmú összetevők- a többi káposztafélékhez hasonlóan- védelmet nyújthatnak egyes betegségekkel szemben.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

A Földközi-tenger keleti tájékáról származik. A karfiol energiatartalma alacsony, így energiaszegény étrendek kialakításánál és a cukorbetegek számára kedvező tápanyagforrás lehet. Szénhidráttartalma csekély.

Felhasználás 

A nyári meleg napokon pároltan, salatába helyezve igazán íncsiklandó választás. Ha pedig valamilyen klasszikus fogásra vágysz rántott karfiolt vagy karfiollevest is készíthetsz.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, 5-10°C között tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Korlátolt Felelősségű Társaság
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

A súly levéllel együtt értendő.