Rum Diplomatico

Rum Diplomatico Mantuano 40%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
12 239 Ft 17 484 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Venezuela,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Rum Diplomatico Mantuano 40%

A Diplomatico rumok címkéjén Don Juancho, - egy helyi nemes ember, azaz mantuano - látható, aki a 19. század végén sokat utazott a Karib-térségben, és szenvedélyesen gyűjtötte a különböző párlatokat. A Diplomatico Mantuano-ban olyan rumok is vannak, amelyet 2-8 évig érlelnek. Ettől egészen érett és sima lesz, nagyszerűen fel lehet használni koktélokban, de magában is bátran fogyasztható.

Termékinformáció

Tisztán, kis vízzel, jéggel, vagy koktélalapanyagként fogyasztható.

Termelői információ

A lenyűgöző szépségű Terepaima Nemzeti Park kellős közepén terül el az Unidas lepárló, amely a legváltozatosabb rumféléket gyártja Latin-Amerikában. Emellett azon ritka üzemek közé tartozik a világon, amelyek képesek a rum mellett még gint, whiskyt, vodkát, brandyt és számtalan likőrt is előállítani - nem is akármilyen minőségben.

A Diplomático egy családi vállalkozás, a növénytermesztéstől a palackozásig mindent ők végeznek annak érdekében, hogy kiválő minőségű rumokat hozzanak létre. A márkát 1959-ben alapították és a Destilerías Unidas S. A. tulajdonában van.

Lepárlója az Andok lábánál, Venezuelában található. A hely kiválasztásánál fontos szempont volt a cukorfeldolgozó üzemek közelsége. A lenyűgöző szépségű Terepaima Nemzeti Park kellős közepén terül el az Unidas lepárló, amely a legváltozatosabb rumféléket gyártja Latin-Amerikában. Emellett azon ritka üzemek közé tartozik a világon, amelyek képesek a rum mellett még gint, whiskyt, vodkát, brandyt és számtalan likőrt is előállítani - nem is akármilyen minőségben.

A Diplomatico rumok címkéjén Don Juancho, - egy helyi nemes ember, azaz mantuano - látható, aki a 19. század végén sokat utazott a Karib-térségben, és szenvedélyesen gyűjtötte a különböző párlatokat. A helyiek nagyon kellemes stílusú, sima embernek ismerték, barátait pedig gyakran kínálta a "Nagykövet úr készletéből" ("Ambassador's Reserve"). A Diplomatico tehát nevében és karakterében is Don Juancho személyiségét követi.

Tárolás

Száraz, hűvös napfénytől védett helyen tárolandó!

Forgalmazó

WhiskyNet Kft.
Aquincum Logisztikai Park, 1033 Budapest, Szőlőkert utca 4/B


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
cukornád-párlat

Tápérték: 100 g

Energia983.24 kJ/235 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát3.5 g
amelyből cukor3.5 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost g