Bacardi Carta Blanca rum 37,5%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 6 990 Ft 9 986 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: USA,

Bacardi Carta Blanca rum

Termékleírás

  • A Bacardi Carta Blanca rumban a mandula és vanília aroma jól észrevehetően, még sem túláradóan van jelen. A Mojito klasszikus alapanyaga. A világ legnagyobb mennyiségben használt rumja.
  • Klasszikus fehér rum, jól érezhető vanília és mandula jegyekkel a tölgyfahordós pihentetés hatására. Simaságát, lágyságát az oszlopüstös lepárlástól illetve a szénen való szűréstől nyeri.

Termelői információ

A céget 1862-ben alapította a spanyol származású Don Facundo Bacardi Masso, Santiago de Cuba-ban. A cég 1877-ben elnyerte az első aranymedált a spanyolországi világkiállításon a minőségéért. Kidobták a szabálykönyvet, és saját keverékeiket készítették egy forradalmi rumkészítési eljárással, amely örökre megváltoztatja a rum készítésének módját.

A Bacardi a világ legnagyobb, teljes egészében családi tulajdonban lévő szeszesital-előállító vállalata, ami több mint 100 országban állít elő és forgalmaz szeszes italokat és ital keverékeket. Az Bacardi rum világviszonylatban az egyik legkeresettebb rummárka. Arra biztatják az embereket, hogy egyszerre csak egy-egy gondosan elkészített, kitűnő ital mellett kapcsolódjanak ki – minden kortyot felelősségteljesen kóstoljanak meg.

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen tárolandó!

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.

Némedi út 104.
2330 Dunaharaszti
Magyarország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.